Nieuws

Onze jeugd mag weer trainen!

Beste jeugdspelers, beste ouders,

 

We hebben goed nieuws!

Onze jeugd mag weer trainen. De jeugd tot en met 12 jaar mag met de normale trainingsvormen weer voetballen. De jeugd van 13 tot met 18 jaar met trainingsvormen waarbij de 1,5 meter afstand gehanteerd wordt. Wij laten ons adviseren door de KNVB.  Zo worden er geen oefeningen gedaan waarbij de bal in de handen wordt genomen of met koppen. Alleen de keeper mag met keepershandschoenen de bal met de handen oppakken. Trainingsmaterialen worden na afloop van de training ontsmet.

 

Jeugdleden/ouders krijgen van de trainer te horen wanneer de training is. Kom alleen naar het sportpark als je training hebt. Zorg dat je pas vijf minuten voor aanvang van de training aanwezig bent en zorg dat je na afloop van de training binnen vijf minuten weer naar huis gaat.

We hebben van gemeente Doetinchem /sportservice Doetinchem een positieve ja gekregen om de trainingen te hervatten nadat wij onze maatregelen hebben ingediend. Wij hanteren de maatregelen van de overheid, van onze gemeente en van NOC NSF (zie bijlage).

 

Lees onze verplichte voorwaarden goed doorook op bovenstaande poster:

  • De landelijke maatregelen gelden ook op ons sportpark dus je komt alleen sporten als je fit bent en niemand in je familie koorts heeft.
  • Wij mogen geen kantine, kleedkamers, toiletten openen en er mogen geen ouders langs de lijn.
  • Ga dus thuis voor de training naar het toilet. Was thuis je handen met zeep voor je naar de training gaat en na afloop van de training. En neem je eigen bidon met water mee.
  • Er is een kiss en ride zone waar ouders hun kinderen kunnen brengen en halen.  Trainers of een handhaver halen daar de kinderen tot en met 12 jaar op en brengen na afloop van de training de kinderen daar weer terug. Komt u met de auto wacht dan in uw auto, komt u met de fiets, let dan goed op de anderhalve meter afstand.
  • We hebben een duidelijke route op ons sportpark aangegeven en de jeugd en ouders dienen de instructies van de trainers en handhavers op te volgen.

 

Handhaving

Het is van groot belang dat iedereen zich aan de maatregelen houdt ook bij het komen en gaan naar VVG’25. Alleen dan kunnen we weer sporten met onze jeugd. Iedereen die zich niet aan de verplichte voorwaarden houdt is niet welkom op ons sportpark en krijgt geen toegang tot de training. We begrijpen dat het voor de oudere jeugd uiteraard heel gezellig is om samen te fietsen of na te kletsen, maar hier gelden de algemene maatregelen en er zal gecontroleerd worden. Iedereen die voor of na de training beboet wordt is daar zelf verantwoordelijk voor. Dus let op jezelf en de ander en ga alleen naar huis.

Ben je net 13 geworden en zit je in een JO13 dan mag je helaas niet met je team trainen. Geef dit aan bij je leider en dan kijken we of je bij een onder 15 team mee kan trainen.

Ben je net 19 geworden en zit je in een JO19 of MO19 dan mag je helaas niet trainen op het sportpark. Kijk op de site van de KNVB voor thuistrainingen. Kijk hiervoor op www.knvb.nl/voetbalfit

We trainen voorlopig nog met de oude teamindelingen, maar hopen zo snel mogelijk met de nieuwe teamindelingen te starten zodat iedereen met zijn toekomstige team kan trainen.

Indien nodig zullen wij de voorwaarden aanpassen conform de landelijke maatregelen.

 

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u zich melden bij:

Jan Gerbrands  06 – 34176581  jeugdvoorzitter@vvg25.nl

of

Ineke Schuurman 06 – 14957942  voorzitter@vvg25.nl

 

Wij wensen onze jeugd veel sportplezier in deze bijzondere periode!

Wij bedanken al onze vrijwilligers die dit mogelijk maken voor onze jeugd!

Wij wensen al onze 18+ leden fitte thuistrainingen.

 

HET LAATSTE NIEUWS

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024