Nieuws

OPA PAUL LEVERT TWEE JONGSTE LEDEN

Waarom niet?, antwoordt club-legende Paul Cornelissen lachend, op de vraag waarom hij zijn beide kleinkinderen Sjoerd en Fee al op zo’n jonge leeftijd lid heeft gemaakt van zijn VVG’25. Hoewel ze beiden nog geen weet hebben van het bestaan van “hun” club, zijn Sjoerd en Fee al wel gewoon lid van VVG!

Sjoerd is de oudste van de twee. Hij werd geboren op 20 september 2022, en is dus ruim 1 jaar jong. Moeder en vader zijn Nicol en Bart Brugman.
Maar het kan nog jonger: Vera, de zus van Bart, en haar man Jan hebben sinds kort een dochter: Fee. Ook een kleinkind van Paul. Fee van der Ham wordt in december 1 jaar, en is dus het aller-allerjongste lid van VVG.
Bart en Vera, als ook hun broer Thijs, zijn kinderen van Paul’s levenspartner Maria, en bonuskinderen van Paul.
Paul zelf draait al ruim 50 jaar mee bij VVG’25, de laatste jaren als leider van het 4e. “Tot m’n 50-e heb ik zelf nog gespeeld, toen wilden de knieën niet meer.”
Ook de broers Bart en Thijs zijn kinderen van de club, en speelden zelfs nog met Paul als leider. Een echte VVG’25-familie dus, de familie Brugman en opa Paul. Zo zie je maar weer, als je lid bent van VVG’25: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

HET LAATSTE NIEUWS

Nieuwe tassen voor de jeugd

24 februari 2024

VVG JO7-2 weer even met beide benen op de grond

24 februari 2024

Winnaars Koppeltoernooi: Robin en Michel!

20 februari 2024

Flessenactie 2024: Prachtig resultaat!

17 februari 2024