Ruime overwinning VVG’25 1 op GWVV 1

Op zondag 17 maart stond de belangrijke wedstrijd tegen GWVV op de planning. Bij een overwinning wordt de ongeslagen thuis reeks voortgezet en het gat met GWVV vergroot naar 14 punten. Hierbij wil ik aangeven dat A. Megens belooft heeft 2 keer te scoren. A. Megens scoort al snel zijn 1e goal hij scoort de 1-0 nadat hij een paar minuten daarvoor al een kopkans onbenut had gelaten maar ditmaal was het wel raak.

In minuut 20 scoort Y. Megens de 2-0 door een vrije trap van Wielers te verlengen met de voet. VVG creëert kans na kans en is duidelijk de bovenliggende partij. VVG komt na een half uur op 3-0 nadat Monasso wordt geduwd in de zestien en Schoenaker de penalty zakelijk binnenschiet
Na miscommunicatie in de verdediging van GWVV schiet R. Pastoor  kinderlijk eenvoudig de 4-0 binnen. VVG gaat met 4-0 de rust in de equipe van Krabbenborg mag terugkijken op een goede eerste helft met veel kansen doelpunten en bovendien worden weinig tot geen kansen weggegeven.

De tweede helft begint op een op dat moment zon overgoten sportpark de Pol. Waar GWVV de eerste kans krijgt maar Derksen eerst nog  knap een intikker voorkomt, scoort GWVV uit de daaruit volgende corner knap vanaf zestien meter ingeschoten.

Waar GWVV vlak daarna een penalty krijgt omdat Bouwman identiek als de verdediger van GWVV de aanvaller naar de grond toe werkt. Hieruit wordt het 4-2 en komt de spanning terug in de wedstrijd door het slap beginnen van VVG. GWVV krijgt kansen op de aansluitingstreffer. Toch scoort A. Megens knap de 5-2 en komt hij zijn woord na door 2 keer te scoren.  Vvg komt vlak voor tijd zelfs nog op 6-2 nadat Monasso een rebound binnen tikt.

VVG wint dus eenvoudig van de nummer 2. Zondag 24 maart treedt VVG’25 wederom thuis aan tegen Ulftse Boys. Tot dan!