Nieuws

SELECTIE MAAKT NOODLANDING IN PARIJS

De selectie VVG’25 heeft op een vlucht tussen Malaga en Amsterdam, vanmiddag een noodlanding gemaakt in Parijs. Oorzaak was een onwillige reiziger, die tijdens de vlucht bleef roken. Voor de gezagvoerder reden het toestel, van de Spaanse maatschappij Vueling, in Frankrijk aan de grond te zetten. Een arrestatie-eenheid van de Franse politie, haalde de kettingroker van boord.

 “Uiteindelijk waren we drie uur later in Amsterdam”, aldus trainer Ties Evers van de Gaanderense tweedeklasser. VVG keerde juist vandaag terug van een Spaans trainingskamp.

“Het incident speelde zich af, voorin in het vliegtuig. Wij hebben er niet veel van gemerkt, we zaten vrij achterin.”

“Wat wel opviel was dat de landing al zo snel werd ingezet. Toen ik op m’n schermpje keek, zag ik dat we pas boven Frankrijk zaten. Nadat de roker uit het vliegtuig was gehaald, kregen we uitleg over wat er aan de hand was.”

Toch liet het vervolg van de reis nog op zich wachten. De piloot moest mee naar buiten, om als getuige te verklaren over het gedrag van de roker.

Evers: “Complimenten voor iedereen aan boord, ook aan de crew. Niemand raakte in paniek, iedereen bleef rustig. Wel heel fijn om veilig thuis te zijn”

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024