Nieuws

Sportverzorger Heren 1 gezocht

Voor het 1e mannen elftal van VVG ’25 zijn wij op zoek naar een sportverzorger (man / vrouw) tijdens en rondom de competitiewedstrijden. Als sportverzorger van het 1e elftal stel je jezelf beschikbaar voor alle competitiewedstrijden (ca. 24 wedstrijden per seizoen). De competitiewedstrijden worden veelal op zondagmiddag gespeeld.

 

Wat is je functie?

Als sportverzorger ben je op een wedstrijddag onderdeel van de staf van het 1e elftal van VVG ’25. Jouw functie als sportverzorger betekent hoofdzakelijk het verzorgen van spelers voor de wedstrijd, zoals het intapen van enkels. Het goed kunnen intapen van enkels is een vereiste voor deze functie en jouw hoofdtaak. Daarnaast zou het een pre zijn als je sportmassages en eerste hulp bij sportongevallen kunt geven.

 

Wat bieden wij jou?

– Je bent onderdeel van de staf van VVG ’25 1.

– Een trainingspak van VVG ’25 welke gedragen dient te worden op wedstrijddagen.

– Een vrijwilligersvergoeding welke in overleg overeengekomen wordt met het bestuur van VVG ’25.

– Wil je deze functie uitbreiden van alleen de wedstrijddagen naar ook de trainingsdagen erbij (dinsdag en donderdagavond) dan is dit bespreekbaar.

– Samenwerken met een gemotiveerde, hechte en gezellige staf en spelersgroep.

– Geregeld teamuitjes meemaken, die worden georganiseerd door onze activiteitencommissie, zoals etentjes of een gezellige barbecue, ons jaarlijkse trainingskamp naar het buitenland, teamavonden in onze kantine, samen naar de Kermis of Carnaval vieren etc.

– Beschik je nog niet over de vaardigheid om goed te kunnen tapen, maar heb je affiniteit met sportverzorging, dan kun je een tapecursus krijgen van onze fysiotherapeut.

 

Word jij enthousiast van dit bericht, kun je goed tapen en zou je graag onderdeel van VVG ’25 heren 1 willen zijn? Stuur dan nu een e-mail naar Piet Karemaker: secretaris@vvg25.nl en wordt de nieuwe sportverzorger van ons 1e.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024