Nieuws

Startdag 2021: weer lekker voetballen, gezelligheid & VVG’25 verwelkomt veel nieuwe leden

Bij aankomst op het VVG’25 terrein stonden twee sky dancers enthousiast alle leden te verwelkomen, als voorbode voor alle komende speelweekeinden dit seizoen.

De traditionele startdag zegt precies wat het is: aftrap van het nieuwe seizoen. Voetbal stond natuurlijk deze dag centraal, de onderlinge wedstrijden begonnen vroeg in de morgen met de aller jongste spelers en de dag werd afgesloten met een wedstrijd van  het eerste van VVG’25. Op de startdag werd de wedstrijdkleding aan de teams uitgereikt, konden spelers hun trainingspak en of inloop shirt ruilen. Van alle individuele jeugdspelers en alle jeugdteams zijn er foto’s gemaakt.

Alle spelers kregen een consumptiebon om poffertjes te halen bij de poffertjes kraam en drinken stonden klaar in de marktkraam. Onze voorzitster Ineke Schuurman en bestuurslid Piet Karemaker liepen rond om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en enthousiasme voor de club. Dat iedereen er weer veel zin heeft om te voetballen, is wel duidelijk. Voetballers van jong tot oud, leiders, trainers, team opleiding & vrijwilligers bijna  iedereen was aanwezig.

VVG’25 verwelkomt dit jaar een flink aantal nieuwe leden. Speciaal aan deze leden: van harte welkom! Fijn dat jullie er zijn!!

Binnen het plan VVG’25 2025 staan drie pijlers centraal: volle aandacht voor prestatie voetbal, breedte (recreatief) voetbal & gezelligheid. Alle drie even belangrijk binnen VVG’25.

 

HET LAATSTE NIEUWS

VVG 3 wint verrassend van FC Winterswijk 6

21 maart 2023

Balsponsor VVG’25 1 – DCS 1: Schurink Bouwmaterialen

18 maart 2023

Spanning tot in de laatste minuut

14 maart 2023

VVG 3 loopt tegen harde nederlaag aan bij Grol 7

07 maart 2023