Nieuws

Structurele samenwerking jeugd VV Etten en VVG’25

Al jaren hebben we een mooie jeugdafdeling met spelers in alle leeftijden en daar zijn we trots op. Vanuit de visie die wij hanteren omtrent de ontwikkeling van onze jeugd kunnen wij hierdoor spelers het plezier aanbieden van het voetballen op eigen niveau en/ of tegen leeftijdsgenoten.

Enkele weken geleden zijn alle jongens die volgend seizoen in de leeftijdscategorie JO13-JO19 zitten geïnformeerd over de komende samenwerking met VV Etten. Vervolgens hebben we met de trainers en leiders om tafel gezeten. Terwijl er ondertussen hard gewerkt wordt aan de indeling voor het nieuwe seizoen is het tijd om u allemaal te informeren over de verdere uitbouw van onze samenwerking met VV Etten.

De afgelopen jaren kregen we de teams bij de meiden niet rond en zijn we als verenigingen van V.V. Etten en VVG’25 gaan samenwerken. Hierdoor kunnen alle meiden lekker voetballen naar ieders tevredenheid.

VVG’25 en V.V. Etten hebben met elkaar gesproken over de indeling van komend seizoen en de toekomst. Er worden minder kinderen geboren, dit zorgt ervoor dat er minder aanwas is vanuit de jongste leden. In de hele regio zien we dat jeugdafdelingen gaan samenwerken. Om voor de toekomst continuïteit en kwaliteit van de jeugdafdelingen te waarborgen, hebben beide verenigingen ervoor gekozen om vanaf het volgende seizoen de samenwerking vanaf de leeftijdsgroepen O-13 tot en met de O-19 structureel toe te passen. Dit betekent dat er binnen de jeugdafdeling meerdere combinatieteams komen, met spelers van beide verenigingen in eenzelfde team. Met deze teams zullen we om tafel gaan om tot verdere afspraken te komen.

De samenwerking is, net als bij de meidenteams, op basis van gelijkwaardigheid en de jeugdleden blijven ieder lid van hun eigen vereniging. Er zal net als bij de bestaande combinatieteams het geval is, in Etten en Gaanderen getraind en gespeeld worden. Binnen de jeugd activiteiten en op het vlak van trainers en begeleiders verwachten wij elkaar verder te kunnen versterken.

“We zijn, net als Etten, blij met deze goede match. We hebben de afgelopen jaren met de meiden ervaren dat de verenigingsculturen en de visie op voetbaltechnische ontwikkelingen goed bij elkaar passen”, aldus Ineke Schuurman, voorzitter VVG’25.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024