Nieuws

T2 en AtmR bundelen krachten en bieden VVG ’25 stoeltjes voor op de tribune

Architectenbureau T2 en AtmR Wink Project, partner in totaalinrichting waren al geen onbekenden voor voetbalclub VVG ’25. Deze organisaties zijn reeds enkele jaren verbonden aan de club, en hebben ook beiden een reclamebord langs het eerste veld. Echter hoorden Olaf Sluyter (T2) en Bas Damen (AtmR) steeds vaker dat het heerlijk vertoeven was op de tribune, maar dat het zitcomfort de wensen nog overliet. In gesprek met de sponsorcommissie, en in het bijzonder met Stefan Lochs, is er een prachtige manier gevonden in de vorm van tribunestoeltjes om dit comfort te verbeteren.
Op 24 maart jl. zijn beide heren op uitnodiging van de sponsorcommissie uitgenodigd om zowel de tribune officieel te openen, maar ook een bord te onthullen waar beide sponsoren vereeuwigd worden met de tribune.

 

T2 Groep B.V.
“Onze organisatie is zo ingericht dat wij alle facetten van een bouwproces namens onze opdrachtgever kunnen uitvoeren. Of dit nu gaat om het wijzigen van een bestemmingsplan, het ontwerpen van een gebouw, de aanvraag van de nodige vergunningen of zelfs het complete bouwproces inclusief de uitvoering, alles kan! Dat maakt ons voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers een interessante partner die naast de klant staat en de ambitie deelt”, aldus Olaf Sluyter die sinds 2018 directeur/eigenaar is van het bedrijf uit Hengelo Gld. Door de groeiambitie en positionering in de markt is T2 voornemens in het begin van 2020 te verhuizen naar Doetinchem, waarmee ze de Achterhoekse markt nog sneller en beter hopen te bedienen.

 

AtmR Wink Project

AtmR (Advies t/m Realisatie), met vestigingen in Elst (Gld.), Amersfoort en Doetinchem, ontzorgt haar relaties op facilitair gebied. “Met ons brede assortiment kunnen wij onze klanten voorzien van o.a. kantoorinrichting, kantoorbenodigdheden, audiovisuele oplossingen en relatiegeschenken”, aldus Bas Damen die zelf adviseur kantoorinrichting is vanuit de “working showroom” in Doetinchem. “Wij werken graag samen met onze klant om een passende (werk)omgeving te realiseren waarin medewerkers optimaal kunnen presteren en waarbij meubilair ondersteunend is aan de activiteiten. Op die manier kunnen wij organisaties helpen met het behalen van de gewenste doelstellingen”.

 

Daarnaast biedt AtmR aan VVG’25 meer dan alleen sponsoring. Wanneer andere sponsoren van de club klant worden bij AtmR, gaat 3% van deze omzet naar de voetbalvereniging. Een win-win situatie, want u scoort in de werkomgeving en het levert VVG’25 extra financiën op.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024