Nieuws

Talentontwikkeling voor Vera Bergervoet

Hallo allemaal,
Bij deze wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Vera Bergervoet. Ik voetbal in de JO13-1 van VVG’25. De afgelopen periode heb ik een aantal proeftrainingen gehad bij de MVVA. Dit is een talenten academie voor meiden uit de Achterhoek die samenwerken met de jeugdopleiding van De Graafschap.
Na deze proefperiode heb ik te horen gekregen dat ik me mag aansluiten bij de MO14 van de MVVA. Hierdoor ga ik op vrijdag meetrainen met dit team op het jeugdcomplex van De Graafschap en spelen we regelmatig een oefenwedstrijd op zondag. Voor de rest blijf ik gewoon actief bij de JO13-1 en hoop ik me als voetbalster nog verder te ontwikkelen.
Groetjes Vera Bergervoet
Wij zijn trots op Vera dat zij zelfstandig de weg naar MVVA heeft gevonden en wensen haar heel veel succes in haar verdere ontwikkeling!

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024