Nieuws

Ties Evers opvolger van Lars Krabbenborg

Technische Commissie en bestuur van VVG 25 zijn blij en trots dat we een nieuwe trainer voor het seizoen 2023-2024 gevonden hebben. Dit is Ties Evers, voormalig jeugdspeler van VVG’25
Ties is geboren en getogen in Gaanderen. Op 4 jarige leeftijd werd hij lid van VVG 25. Net als vele andere (oud) spelers begon hij in de zaal bij Wim Leuverink. Vervolgens ging hij het veld op. Hij viel hierbij direct op. Als 11-jarige werd hij gescout door De Graafschap en maakte hij de overstap naar Doetinchem.

Na een mooie jeugdopleidingsperiode maakte Ties als 19-jarige zijn debuut in het eerste van De Graafschap. Hij bleef 4 seizoenen lid van de selectie van de Superboeren. In deze periode kwam hij ook uit voor Jong Oranje . In 2014 maakte Ties de overstap naar FC Volendam. Voor deze club speelde hij 5 seizoenen. Sinds enkele jaren woont Ties weer in de Achterhoek (Etten). Als beginnend trainer krijgt hij nu de kans om de ervaring die hij heeft opgedaan als profvoetballer over te brengen op onze talentvolle eerste selectie. We hebben er alle vertrouwen in dat Ties gaat uitgroeien tot een succesvol trainer, die voor onze club van grote waarde gaat zijn.

 

Hieronder volgt een bericht van Ties zelf.
Erg trots ben ik om Lars op te mogen volgen als hoofdtrainer van het 1e elftal van VVG’25. Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan en samen te werken met een gemotiveerde, talentvolle en hechte spelersgroep. Dit geldt ook voor de samenwerking met de ervaren staf die de afgelopen jaren, samen met Lars, iets moois hebben opgebouwd. Er staat qua organisatie een hele mooie basis om op voort te borduren. Gelukkig zijn er zowel op het veld als daarbuiten nog verbeterpunten te benoemen en zie ik het als een uitdaging om daaraan te gaan werken. De spelers en andere mensen die zich inzetten voor de club kunnen een trainer verwachten die zich optimaal voorbereidt voor trainingen en wedstrijden, zich inzet voor de club, positief is ingesteld, duidelijk aangeeft welke verwachtingen hij heeft, maar openlijk en laagdrempelig communiceert.

Toeschouwers, familie en vrienden die het komende seizoen naar VVG’25 komen kijken gaan een team zien dat speelt met een herkenbare speelwijze en het initiatief probeert te nemen. In VVG’25 zie ik een frisse, groeiende en ambitieuze voetbalclub met een gezellige en veilige sfeer. Het voelt goed dat ik hier onderdeel van mag zijn en er komend seizoen een bijdrage aan kan leveren.

Ik ben blij dat VVG’25 het vertrouwen in mij heeft uitgesproken en ik hier de kans krijg om te starten als hoofdtrainer. Het duurt nog een tijdje, maar ik kan eigenlijk niet wachten om te starten en er een mooi seizoen van te maken.

Groeten Ties

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024