Nieuws

Tweede elftal zondag zoekt nieuwe trainer!

Onder leiding van Eric Stevens, geassisteerd door Rob van Aken, is het tweede elftal dit seizoen een nieuwe weg ingeslagen. De opkomst op trainingen, de prestaties op zondag en de sfeer binnen de groep zijn goed. Voor het eerst sinds jaren komt het tweede elftal uit in de reserve derde klasse en de huidige tweede plek op de ranglijst biedt zelfs uitzicht op promotie aan het einde van het seizoen.

Het elftal bestaat op dit moment uit bovenal gedreven jonge spelers. De verwachting is dat er de aankomende jaren door middel van doorstroom uit de JO19 verder gebouwd zal worden aan een talentvol tweede elftal. Tot spijt van de huidige groep en de technische commissie heeft Eric Stevens aangegeven na dit seizoen te zullen stoppen als trainer. Rob van Aken blijft als assistent komend seizoen wel verbonden aan het elftal.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ambitieuze nieuwe trainer voor het seizoen 2020-2021. Denk jij de persoon te zijn die, geassisteerd door Rob, het 2e elftal naar een hoger niveau wil en kan brengen? Klik dan op de uitgezette vacature hieronder en neem contact op.

 

 

HET LAATSTE NIEUWS

VVG 3 begint slecht aan de wedstrijd en verliest van koploper Longa 6

28 maart 2023

VVG 3 wint verrassend van FC Winterswijk 6

21 maart 2023

Balsponsor VVG’25 1 – DCS 1: Schurink Bouwmaterialen

18 maart 2023

Spanning tot in de laatste minuut

14 maart 2023