Nieuws

Uitnodiging Pufkestoernooi 2017 – Zaterdag 30 december.

Beste Buurt- of Straatvertegenwoordiger,

Op zaterdag 30 december 2017 is het dan weer zover: het Pufkestoernooi zal dan weer plaatsvinden in Sporthal De Pol te Gaanderen. Het beloofd weer een gezellige en sportieve dag te worden! Daarom nodigen wij u van harte uit met uw buurt deel te namen aan het Pufkestoernooi 2017. Ook dit jaar hebben we weer een aantal reglementen:

1. Elke straat- of buurt mag 1 speler van buiten de eigen buurt laten meedoen.

2. Er mogen wel 2 tot 3 spelers met “roots” uit de straat- of buurt meedoen. Dit bij bijvoorbeeld spelers die uit de buurt zijn verhuisd naar een andere plaats. Spelers die verhuist zijn binnen Gaanderen, dienen, indien mogelijk, bij hun “eigen”, nieuwe buurt aan te sluiten.

3. De scheidsrechters worden weer streng geïnstrueerd, geen lichamelijk contact, geen slidings, keepers niet glijden buiten de cirkel, etc.

4. Na afloop van het Pufkestoernooi zal er muziek zijn in de kantine. Dit zal stemmingsmuziek zijn, zodat iedereen hiervan kan genieten.

5. We hopen dat gezelligheid wederom bovenaan staat en niet de prestaties.

Inschrijving: Indien u zich met uw straat- of buurt wilt deelnemen, kunt u zich t/m zondag 10 december opgeven via bijgesloten aanmeldformulier. I.v.m. de organisatie kunnen we na deze datum geen teams meer toelaten. De formulieren kunt u inleveren bij Jan Stern, graag per e-mail versturen naar: fam.stern@live.com . Per team wordt € 50,- inschrijfgeld gevraagd. De prijsuitreiking en de jaarlijkse verloting zijn na afloop van het toernooi in de kantine van de Sporthal. De loting voor de poule-indeling zal voor 15 december plaatsvinden en worden bekendgemaakt op de website van VVG’25.

Wij hopen u dit jaar weer te mogen begroeten,

De toernooicommissie, Jeroen Hulstein, Frank Laar en Jan Stern

 

Uitnodiging Pufkestoernooi 2017

Aanmeldingsformulier Pufkestoernooi 2017

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024