Nieuws

Update maatregelen

We hebben het vast allemaal weer gehoord afgelopen week, de besmettingen lopen helaas weer op, de zorg raakt steeds meer overbezet met hele vervelende gevolgen voor veel mensen die zorg om wat voor reden dan ook nodig hebben. De overheid heeft afgelopen week nieuwe maatregelen afgekondigd die zaterdag 6 november ingaan. Wat betekent dit voor ons als vereniging;

  • Zaalvoetbal; spelers en publiek moeten vanaf 18 jaar en ouder een geldig corona toegangsbewijs tonen om een sporthal te mogen betreden
  • Veldvoetbal; spelers moeten vanaf 18 jaar en ouder een geldig corona toegangsbewijs tonen om de binnenruimte (kleedkamers/toilet/voorbesprekingsruimte) te mogen betreden.
  • Sportkantine; tot en met 17 jaar is de kantine vrij toegankelijk. Vanaf 18 jaar en ouder is de kantine en het terras toegankelijk met een geldig corona toegangsbewijs. Wil je alleen gebruik maken van het afhaalloket dan is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Uitzondering; Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen corona toegangsbewijs te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.
  • Klachten: Bij klachten blijf je thuis conform de RIVM richtlijnen.
Wij vragen jullie om alleen gebruik te maken van de binnenruimtes als je een geldig corona toegangsbewijs op orde hebt. Kleed je anders thuis om zodat je de binnenruimtes niet nodig hebt en wel lekker kan sporten. Toon respect naar onze vrijwilligers die de controles op zich nemen. Grensoverschrijdend gedrag melden wij door.
Bestuur VVG’25

HET LAATSTE NIEUWS

VVG’25 JO9-1 speelt champions league voetbal en pakt wederom de winst!

25 september 2023

JO8-3 wint van AZSV / AD’69

24 september 2023

VVG’25 doet mee met #RaboClubSupport ⚽️

22 september 2023

VVG’25 JO9-1 wint thuis met dubbele cijfers van FC Trias!

18 september 2023