Nieuws

Update maatregelen

We hebben het vast allemaal weer gehoord afgelopen week, de besmettingen lopen helaas weer op, de zorg raakt steeds meer overbezet met hele vervelende gevolgen voor veel mensen die zorg om wat voor reden dan ook nodig hebben. De overheid heeft afgelopen week nieuwe maatregelen afgekondigd die zaterdag 6 november ingaan. Wat betekent dit voor ons als vereniging;

  • Zaalvoetbal; spelers en publiek moeten vanaf 18 jaar en ouder een geldig corona toegangsbewijs tonen om een sporthal te mogen betreden
  • Veldvoetbal; spelers moeten vanaf 18 jaar en ouder een geldig corona toegangsbewijs tonen om de binnenruimte (kleedkamers/toilet/voorbesprekingsruimte) te mogen betreden.
  • Sportkantine; tot en met 17 jaar is de kantine vrij toegankelijk. Vanaf 18 jaar en ouder is de kantine en het terras toegankelijk met een geldig corona toegangsbewijs. Wil je alleen gebruik maken van het afhaalloket dan is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Uitzondering; Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen corona toegangsbewijs te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.
  • Klachten: Bij klachten blijf je thuis conform de RIVM richtlijnen.
Wij vragen jullie om alleen gebruik te maken van de binnenruimtes als je een geldig corona toegangsbewijs op orde hebt. Kleed je anders thuis om zodat je de binnenruimtes niet nodig hebt en wel lekker kan sporten. Toon respect naar onze vrijwilligers die de controles op zich nemen. Grensoverschrijdend gedrag melden wij door.
Bestuur VVG’25

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024