Nieuws

Update maatregelen!

Beste VVG-ers,

Vanaf 1 juli 2020 zijn de maatregelen weer verder verruimd. Wat betekent dit voor VVG’25?

 

Weer normaal trainen:

Op de velden is het voor alle sporters weer mogelijk om normaal te trainen zonder de 1,5 meter afstand. Dit geldt voor alle leeftijdsgroepen. Ook mag er weer binnen gesport worden. Buiten het veld moet iedereen boven de 18 jaar wel de 1,5 meter afstand van elkaar houden. Partijvormen en oefenwedstrijden zijn weer toegestaan. Graag oefenwedstrijden goed afstemmen met de wedstrijdsecretarissen zodat iedereen ruimte heeft.

Bij alles blijft het belangrijk dat je de landelijke richtlijnen in acht  neemt. Bij klachten blijf je thuis!

 

Publiek:

Ouders en toeschouwers mogen weer komen kijken naar ons mooie voetbal, mist de 1,5 meter afstand geborgd blijft. We hebben aan het hek langs het hoofdveld de 1,5 meter afstand duidelijk gemarkeerd. Is de eerste rij bezet, vorm dan een tweede rij achter de stoepgoot. Zo kan iedereen lekker komen kijken. Op de tribune geldt: familie op een rij anders twee stoeltjes vrij tussen jou en mij.

 

Kantine:

Onze kantine mag ook weer open. Er mogen maximaal 30 gasten binnen zitten. Buiten op de terrassen zijn ook een aantal plaatsen.  Onze kantinemedewerkers doen hun uiterste best om ook de komende week al open te zijn. Aanstaande zaterdag is er weer limonade voor de teams die wedstrijden spelen en in de gang bij de kleedkamers is koffie te koop. Dinsdag 7 juli gaan we proefdraaien en hopelijk lukt het ons ook om donderdag 9 juli open te gaan. In de kantine gelden dezelfde maatregelen als in de horeca. We vragen jullie om daarin je verantwoordelijkheid te nemen en de instructies op te volgen en zelf er op te letten dat je 1,5 meter afstand houdt van elkaar.  In augustus zijn er meerdere oefenwedstrijden en willen we ook graag open zijn. Veel van onze vaste kantinemedewerkers werken in de zorg en zijn daarom niet of beperkt beschikbaar. Daarom een oproep om ons kantine zomerteam te komen versterken. Meld je bij kantine@vvg25.nl  we hebben je hulp nodig!

 

Kantine gesloten, toch een lekker bakkie koffie kopen!

We hebben een nieuw koffieautomaat aangeschaft. Deze hangt in de gang bij de kleedkamers. Voor €1,20 koop je daar een lekker bakkie. Let op dat het met gepast geld betaald moet worden. Zo is er tijdens de trainingen en bij oefenwedstrijden vanaf nu altijd koffie of thee te koop ook al is de kantine gesloten.

 

Kleedkamers open:

Vanaf 1 juli mogen de kleedkamers ook weer open en kan er na de training /wedstrijd weer gedoucht worden. Ben je 18 jaar of ouder, dan geldt de 1,5 meter afstand ook in de kleedkamer.

 

Oefenwedstrijden:

Wij zijn blij dat de bal weer lekker kan rollen bij VVG’25 en hopen dat iedereen gezond en fit kan genieten van het zomervoetbal!

Zaterdag 4 juli zijn er meerdere jeugdteams die een oefenwedstrijd gaan spelen, een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. We wensen jullie veel succes.

Het eerste elftal heeft ook al een paar mooie oefenwedstrijden op de agenda staan.  Noteer maar alvast in uw agenda:

Zaterdag 8 augustus om 18:00 uur VVG’25 – Silvolde

Donderdag 13 augustus om 20:15 uur  VVG’25 – FC Trias

Donderdag 20 augustus om 20:00 uur VVG’25 – Dinxperlo

 

We wensen iedereen een gezonde sportieve zomer en hopen jullie weer veel te zien op de club!

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024