Nieuws

Update sluiting

Beste VVG’ers

Midden in onze competitie ligt ook in Gaanderen alles stil tot en met 6 april. Dit betekent dat we niet trainen, er geen wedstrijden zijn, de kantine gesloten is en de ALV niet door gaat. Ook vragen we iedereen om niet naar VVG´25 te komen voor een potje voetbal. We zien de jeugd overdag naar VVG´25 komen, maar dat is uitdrukkelijk niet de bedoeling. De maatregelen hebben we allemaal serieus te nemen. Onze velden zijn voor iedereen gesloten! Er wordt actief gehandhaafd. Zo hopen we met elkaar positief bij te dragen aan het kabinetsbeleid. Daar hebben we jullie voor nodig!

 

Van de KNVB hebben we het volgende bericht ontvangen.

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

 

De komende periode gebruiken we om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

 

Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

 

Ik wens iedereen een goede tijd toe in deze bijzondere periode!

Ineke Schuurman

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024