Nieuws

Update sluiting

Beste VVG’ers

Midden in onze competitie ligt ook in Gaanderen alles stil tot en met 6 april. Dit betekent dat we niet trainen, er geen wedstrijden zijn, de kantine gesloten is en de ALV niet door gaat. Ook vragen we iedereen om niet naar VVG´25 te komen voor een potje voetbal. We zien de jeugd overdag naar VVG´25 komen, maar dat is uitdrukkelijk niet de bedoeling. De maatregelen hebben we allemaal serieus te nemen. Onze velden zijn voor iedereen gesloten! Er wordt actief gehandhaafd. Zo hopen we met elkaar positief bij te dragen aan het kabinetsbeleid. Daar hebben we jullie voor nodig!

 

Van de KNVB hebben we het volgende bericht ontvangen.

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

 

De komende periode gebruiken we om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

 

Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

 

Ik wens iedereen een goede tijd toe in deze bijzondere periode!

Ineke Schuurman

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024