Nieuws

Vacature wedstrijdsecretaris!

We zijn voor volgend seizoen dringend op zoek naar een wedstrijdsecretaris voor de jongste jeugd.

Als wedstrijdsecretaris bij VVG ‘25 ben je verantwoordelijk voor verschillende taken die te maken hebben met het organiseren en coördineren van wedstrijden.  De wedstrijdsecretaris speelt  een cruciale rol in het soepel laten verlopen van alle wedstrijd gerelateerde activiteiten binnen de voetbalvereniging. Zonder wedstrijdsecretaris is het niet mogelijk wedstrijden te voetballen! De huidige wedstrijdsecretaris is nog t/m juni dit jaar beschikbaar om iemand in te werken.

Belangrijkste taken van een wedstrijdsecretaris zijn:

  • Wedstrijdplanning: De KNVB stelt het wedstrijdprogramma op voor alle teams van de vereniging, als wedstrijdsecretaris checken wij of er eventuele knelpunten zijn en verzetten de wedstrijden wanneer nodig.
  • Wedstrijdformulieren en administratie: Hier wordt gebruik gemaakt van de app van de KNVB. Leiders verwerken zelf de uitslagen, doelpuntenmaker etc. Als wedstrijdsecretaris checken wij of alles wel is ingevuld en attenderen leiders hierop wanneer het nog niet is gebeurd.
  • Faciliteiten beheren: Zorgen voor de beschikbaarheid van faciliteiten zoals velden, kleedkamers en andere benodigdheden voor de wedstrijden.
  • Contactpersoon voor andere clubs: Het onderhouden van contacten met wedstrijdsecretarissen van andere voetbalverenigingen voor het regelen van wedstrijden, uitwisselen van informatie en eventuele andere relevante zaken.
  • Vergaderingen: Het bijwonen van de maandelijkse vergadering van het jeugdbestuur om de gang van zaken door te nemen.

De tijdsbesteding voor de invulling van deze functie is maximaal 2 uur per week.

Aanmelden of vragen omtrent deze functie secretaris@vvg25.nl.

HET LAATSTE NIEUWS

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼𝘁𝗶𝗲𝘄𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱 𝗩𝗩𝗚 ’𝟮𝟱 𝘃𝘀. 𝗦.𝗩. 𝗚𝗿𝗮𝗺𝘀𝗯𝗲𝗿𝗴𝗲𝗻 – 𝗭𝗔𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗚 𝟭 𝗝𝗨𝗡𝗜 𝗼𝗺 𝟭𝟰:𝟬𝟬

31 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024