Nieuws

Van de bestuurstafel december 2017

Op 13 december heeft het bestuur voor het eerst in de nieuwe samenstelling vergaderd. Vanaf nu zullen we na afloop van elke bestuursvergadering de belangrijkste zaken publiceren op de website. Wil je iets inbrengen bij het bestuur neem dan contact op met een van de bestuursleden.

 

Vertrouwenspersoon
In de persoon van Pieter Nuij hebben we een vertrouwenspersoon gevonden. Binnenkort zal er informatie op de website verschijnen wat een vertrouwenspersoon binnen VVG ’25 voor jou kan betekenen. We zijn nog op zoek naar een vrouwelijke vertrouwenspersoon.

 

Opruimen
Helaas raken er nog steeds veel ballen en overige materialen kwijt. We verzoeken iedereen om alles netjes op te ruimen en zuinig om te gaan met ballen en andere materialen. Ook komt het nog regelmatig voor dat onze nieuwe kleedkamers erg smerig worden achtergelaten. Laten we er samen voor zorgen dat onze accommodatie netjes blijft!

 

Website
De nieuwe website is al een tijdje in de lucht. We hebben gesproken over een aantal verbeterpunten die binnenkort zullen worden doorgevoerd. Zo zullen in ieder geval alle namen en contactgegevens van de (jeugd)bestuursleden en coördinatoren weer op de site worden geplaatst.

 

Voetbaltechnische zaken
De technische commissie heeft Lars Krabbenborg voorgedragen als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2018-2019.  Het bestuur heeft hiermee ingestemd.

 

Vrijwilligersplan
Er is een vrijwilligersplan gemaakt en gepresenteerd aan het bestuur. Binnenkort meer informatie over dit plan op de website.

 

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
We hebben besloten dat vanaf het seizoen 2018-2019 alle vrijwilligers die met jeugd werken binnen VVG ’25 in het bezit dienen te zijn van een VOG. Komend voorjaar zullen we dit gaan opstarten. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden voor onze vrijwilligers.

 

Nieuwjaarsreceptie
Op 6 januari om 14.00 uur wordt een nieuwjaarswedstrijd gespeeld tussen de JO-19-1 en de jeugd/leiders trainers . Vanaf 16 uur is de nieuwjaarsreceptie in de kantine. We hopen zo veel mogelijk leden te mogen verwelkomen.

 

Het bestuur.
Ineke Schuurman, Sander Sluiter, Vincent Bouwhuis, Luc Elshof, Erwin Steven & Luuk van Aalst.

 

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024