Nieuws

Verslag Algemene Ledenvergadering: nieuw bestuursmodel!

Dankbaar terugkijkend en met energie vooruit!

Afgelopen maandag 20 november 2017 is de Algemene Ledenvergadering geweest. De eerste ALV in onze nieuwe accommodatie. Er waren weer veel jubilarissen aanwezig die we mochten eren met een speldje of medaille. De foto’s volgen nog.

 

Tevens heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden. Ruud Veldkamp, tijdens de vorige ALV gestopt als voorzitter, heeft afgelopen jaar nog hard meegewerkt aan de realisatie van de nieuwbouw en is nu gestopt als bestuurslid. Ruud bedankt voor je inzet voor VVG’25 en je bijdrage aan de mooie accommodatie! We blijven je gelukkig zien bij VVG’25 als gastheer. Jan Fenneman en Tonnie Regeling zijn jaren en jaren actief geweest als bestuurslid waarvoor we ze erg dankbaar zijn. Ze hebben een belangrijke rol gespeeld  in het voortbestaan van VVG’25. Ze stoppen nu als bestuurslid.  Gelukkig hebben ze aangegeven dat ze hun bijdrage nog blijven leveren want ze weten echt alles over de club. Jan was al erelid, Tonnie is tijdens de vergadering na 17 jaar bestuurslid ook tot erelid uitgeroepen! Gefeliciteerd. Drie aftredende bestuursleden betekent ook dat er nieuwe bestuursleden zijn benoemd. Vincent Bouwhuis en Sander Sluiter heten we van harte welkom in het bestuur. We zijn blij met jullie inzet en energie voor VVG’25.

 

Het nieuwe bestuur gaat een nieuwe koers varen en heeft de taken verdeeld zoals u hieronder kunt zien.

Alle bestuursleden hebben een duidelijke taak met daaronder coördinatoren. De coördinatoren zijn de aanspreekpunten voor de vrijwilligers en leden en borgen de uitvoering. De namen komen op korte termijn op de website te staan. De bestuursleden zijn de aanspreekpunten voor de coördinatoren en bewaken het verenigingsbeleid en gezonde sportklimaat binnen VVG’25 .

Als nieuwe voorzitter wens ik jullie allemaal een mooie voetbaltijd bij VVG’25, allemaal want: VVG’25 is voor jong en oud, man en vrouw, in de zaal, op het veld of daar omheen: voor iedereen!

En daar wil ik mij als voorzitter hard voor maken met een enthousiaste club vrijwilligers.

Sportieve groet,

Ineke Schuurman

 

HET LAATSTE NIEUWS

VVG’25 JO9-1 speelt champions league voetbal en pakt wederom de winst!

25 september 2023

JO8-3 wint van AZSV / AD’69

24 september 2023

VVG’25 doet mee met #RaboClubSupport ⚽️

22 september 2023

VVG’25 JO9-1 wint thuis met dubbele cijfers van FC Trias!

18 september 2023