Verslag VVG’25 JO7-1

10 uur verzamelen om op tijd te kunnen vertrekken naar Bredevoort. Dat was de plek waar VVG JO7-1 vandaag mocht gaan strijden voor de winst. Om 11 uur de eerste wedstrijd tegen Varsseveld. Al vrij snel viel daar de 1-0 en 3 minuten later tikte Sil de 2-0 erin. Dat liet Varsseveld zich geen twee keer zeggen en die gaven gelijk gas terug en maakten de 2-1. Bijna werd het 2-2 maar Mayson wist deze bal er gelukkig uit te houden door hem snel een trap naar links te geven. Dat lieten onze jongens niet nog een keer gebeuren want in de 13e, 14e en 15e minuut van de wedstrijd werden er nog 3 doelpunten gemaakt. Eindstand: een dikke 5-1 overwinning!

Hierna kwam Bredevoort zelf aan bod. De regen ging harder en harder maar wat maakte het uit; we hadden de eerste gewonnen en dat smaakte naar meer! Helaas had Bredevoort een paar harde ballen waardoor het na 8 minuten al 2-0 voor Bredevoort stond. De blikken veranderden. Net zo’n dikke overwinning en dan nu dit? Nee, zeker niet, onze toppers kwamen terug en scoorden in dezelfde minuut een lekker doelpunt ingeschoten door Kees! Dat voelde goed. Een oerkreet kwam eruit en na 4 minuten was daar de 2-2 alweer. De laatste minuten begonnen te tikken. Zou het 2-2 blijven of veranderde er nog iets? Een doelpunt voor Bredevoort viel en dat was niet de bedoeling! De jongens herpakten zich, veegden de druppels van hun gezicht en met een goede aanval van alle 5 werd er een 3e doelpunt voor Gaanderen ingetikt! Gelijk na dit prachtige doelpunt van Mick was de wedstrijd afgelopen.

Na een beker ranja waren de jongens er weer klaar voor. Handen aan de goal, Dinxperlo klaar, Gaanderen klaar? GO! Daar vlogen ze op de bal af en je gelooft het niet maar Sil tikte in de eerste minuut de bal al in de goal! Dinxperlo nam de bal en nadat ze eindelijk Gaanderen voorbij waren werd het 1-1. Vanaf dit moment konden de Gaanderense ouders die mee waren gekomen blijven juichen. Mayson schoot de bal via een lobje vanaf de zijlijn zo over alle Dinxperloërs heen de goal in en in zo goed als dezelfde minuut pakte Kees de bal af en maakte hij de 3-1!

Sil en Mick maakten het 4e en 5e doelpunt en na een mooie bal van Jesse kon Mayson er 6-1 van maken. Dinxperlo probeerde nog even om terug te komen en maakte een 2e doelpunt. Helaas was dit voor hen niet genoeg want vrijwel direct viel er nog een doelpunt voor Gaanderen, gemaakt door Kees en dit was ook direct het laatste doelpunt. Een hele dikke overwinning; 7-2, voor de jongens van VVG JO7-1.

Natuurlijk smaakt dit naar meer dus volgende week om 10:30 in Wehl gaan we vast weer knallen. Onze razende reporter (Anne) is dan natuurlijk ook weer van de partij.