Nieuws

Verslag VVG’25 JO8-3

8 maart 2024, een zonnige maar wel frisse voetbalochtend op sportpark De Pol in Gaanderen. VVG’25 JO8-3 mocht in een thuiswedstrijd de strijd aan gaan met DVC’26 uit Didam. En hoe!

Vanaf het begin werd er geconcentreerd gevoetbald en de tegenstander goed onder druk gezet. In het eerste kwart resulteerde dat in een 1-0 voorsprong voor de blauw-witten door Quinten na goed doorgaan van Mick. De tegenstander liet zich echter ook niet onbetuigd, en had een aantal handige spelertjes die voor gevaar zorgden. Gelukkig hield Noud met een aantal fabelachtige reddingen zijn doel schoon!

In het tweede kwart ging het hard: bij rust stond het 5-0 voor VVG’25, mede door drie goals in drie minuten tijd van Quinten, Densio en Thimo. Wat een weelde! Maar inmiddels weten we ook: een goede stand bij rust zegt niets over de uitslag. 😬 Er werd daarom op gehamerd om geconcentreerd te blijven spelen, en de tegenstander niet in hun spel te laten komen. En dat lukte, mede doordat Ömer ons kwam helpen zodat we toch nog een wissel hadden (heel veel beterschap Pien)! De score werd uitgebouwd naar 6-0, maar na de time-out was daar in één keer weer het traditionele dipje…

DVC’26 maakte een goede goal, en kwam steeds gevaarlijker voor de goal. Maar Noud dacht bij zichzelf: “Eén goal is oké, maar meer gaan we echt niet aan meewerken!” Toen deze laatste storm geluwd was lukte het Thimo om in de tegenstoot nog twee goals te maken. Mustafa deed nog zijn uiterste best om ook een duit in het zakje te doen, maar het bleef bij 8-1 voor VVG’25 na een wedstrijd zonder uitblinkers maar met een geweldige teamprestatie!

Uiteraard werd dat uitbundig gevierd met chips en drinken in de kantine. Het bleef nog lang onrustig… 🥳

Hartelijke groet,

Uw ooggetuige ter plaatse

Ps: wat zijn wij blij en trots op de nieuwe tassen die we hebben gekregen! 😊 Daar gaan we graag even als team mee op de foto. Super mooi!!! 🤩

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024