Nieuws

Voorstellen nieuw bestuurslid

Het bestuur van VVG’25 is blij te kunnen aankondigen dat er een 3e bestuurslid is gevonden. Zijn naam is Arno Gerritsen. Een korte introductie valt hieronder te lezen. Natuurlijk moet Arno als bestuurslid nog bekrachtigd worden in een ALV maar hij begint per direct enthousiast aan een aantal werkzaamheden. Wij wensen Arno veel plezier en succes in zijn rol als bestuurslid bij VVG’25.

Introductie Arno:
Na een oproep in de tribune (clubblad) van eind vorig jaar om nieuwe bestuursleden heb ik me begin van dit jaar hiervoor aangemeld. Als algemeen bestuurslid hoop ik vanaf nu een positieve bijdrage aan het bestuur van VVG ‘25 te kunnen leveren. Ik zal me inzetten voor algemene zaken binnen VVG ‘25 buiten directe voetbalzaken om. Volgens mensen om me heen heb ik hier toch geen verstand van. 🙂 Buiten studie en een aantal jaren internationaal gewerkt te hebben heb ik de meeste tijd in Gaanderen gewoond. Tegenwoordig met zoon en partner. Hopelijk tot gauw. Laten we samen VVG ‘25 nog beter op de kaart zetten.

Groet Arno Gerritsen

HET LAATSTE NIEUWS

VVG 2 kampioen en promoveert naar de 1e klasse!

22 mei 2023

VVG’25 Vrouwen 1 kampioen!!!🎉🎉🎉

15 mei 2023

Balsponsor VVG’25 1 – SDOUC 1: Physique – Sport en Gezondheidscentrum in Terborg

28 mei 2023

VVG’25 1 wint in Tiel van Theole (0-3) en plaatst zich hiermee voor plek nacompetitie 1e klasse!

23 mei 2023

VVG’25 1 – Grol 1- 1-4, (0-1).

17 mei 2023