VVG 25 JO-19-1 BOEKT 3e ZAKELIJKE ZEGE OP RIJ!!

Nadat we eerst tegen Winsterwijk en AZSV een zakelijke overwinning boekten, mochten we nu aantreden tegen onze buren VIOD. Op zaterdag 13 mei begonnen we met de volgende opstelling: Jimmy van Santen (K), Sam Nuij, Yoni Bouwman, Stijn Derksen, Gijs kaal, Yannis Megens, Cas Jolink, Alexander Megens, Jesse Pruis, Patrick Pastoor en Bruno van den Berg.

De wedstrijd begon prima en we domineerden het spel. We hadden veel balbezit maar kregen niet echt grote kansen. De rechtsbuiten van VIOD kwam een keer goed langs onze verdedigers en kwam 1 op 1 met de keeper, gelukkig hebben wij een zeer betrouwbare keeper die dit soort ballen bijna altijd tegenhoudt, zoals nu weer. Hierna kregen we helaas nog een tegenval. Gijs Kaal moest er met een blessure af en Ceriljo van Werven komt in zijn plaats. Rond de 30e kwamen we er goed door, Yannis Megens gaf een dieptebal op Jesse Pruis die hij weer gaf aan Patrick Pastoor en de laatstgenoemde legde hem keurig in de goal. 1-0. Vlak voor rust kregen we nog een mega kans voor Bruno van den Berg die de bal na een goede voorzet van Jesse Pruis voor open goal naast kopte, helaas.

De tweede helft was erg saai, beide teams kregen amper kansen en er werd niet goed gespeeld. Tot dat VIOD z’n beetje alles of niets ging spelen. VIOD ging met veel mensen naar voren maar ze kwamen niet door ons middenveld en verdediging heen. Hierdoor kregen wij veel ruimte om te counteren. De laatste 10 minuten hebben we ongeveer 5 100% kansen die helaas niet tot een doelpunt uitkwamen. Einde wedstrijd.

3e keer achter elkaar 1-0 gewonnen dus. Doen we dit nog 2 keer? Dan hebben we promotie naar de hoofdklasse en misschien nog wel kampioenschap als Wijhe nog punten laat liggen. Maar eerst moeten we aankomende zaterdag volle bak uit tegen Colmschate. Kom op boys!!!