Nieuws

VVG 25 JO19 geeft 0-1 voorsprong uit handen.

Zaterdag 7 april werd er aangetreden tegen het laaggeklasseerde Zelos Jo-19. Om zicht te houden op de bovenste plekken zou hierdus ‘gewoon’ gewonnen van moeten worden. Maar de laatste jaren is Zelos uit jammer genoeg altijd een pittige kluif. We begonnen met de volgende opstelling.

Doelman: Jimmy

Verdediging: Gijs Yoni Stijn Sam

Middenveld Tim Cas Alex

Voorhoede: Jesse Patrick Luuk

Wissels: Yannis en Bruno

De 1e helft was matig. Geen grote kansen en defelheid en scherpte waren nergens te bekennen. Het bleef 0-0. Door het matigeveld was opbouwen lastig en werd de lange bal veelvuldig gehanteerd. Wevoetbalden vooral tegen onszelf.

De 2e helft begonnen VVG sterker en de wil om tewinnen werd zichtbaar. Alexander kreeg al snel een grote kans op de 0-1 hij hadde bal voor het intikken maar schoot de bal tegen de keeper aan. Kort daarnawas het wel raak. Na een goede actie van Yannis schoot Patrick een op een metde keeper raak! VVG domineerde er leek geen vuiltje aan de lucht totdat Jesse kortna de 0-1 geblesseerd raakte aan zijn hamstring. Hij kon niet verder maar erwas nog een probleem: de 2 wissels waren al ingezet. Dus VVG moest het delaatste 25 minuten doen met een man minder. VVG wist dat er compact gespeeldzou moeten worden en dat ze moesten gokken op de counter of fouten achterin. Zokreeg Patrick ook 3 grote kansen. Na een goede actie van Yannis scoorde Patrickzelfs de 0-2 maar de grensrechter vlagde voor buitenspel dus de goal ging nietdoor. Hierna kreeg hij nog 2 een op een kansen maar mistte ze allebei. En dantreedt er een voetbalwet in werking. Als je zelf niet scoort dan doet detegenstander dat wel. Zelos heeft tot dan toe geen kans gecreëerd op een afstandschot die Jimmy onnodig losliet na. Vlak voor tijd kan de rechtsbuiten vanZelos lang door dribbelen op de achterlijn Gijs kopt weg bal via de kluts gaatde bal de lucht in. Jimmy komt uit speler Zelos legt terug en de spits schietde 1-1 makkelijk binnen want Jimmy was uit positie. Vlak na deze goal ging heteindsignaal en werden er dus onnodig 2 punten verloren.

Omdat de concurrentie zelfs verloor zijn de bovenste plekkennog niet uitzicht. Dus des te meer geven zaterdag 14 april 15:00 thuis tegenConcordia Wehl Jo-19. Tot dan!

 

Uw verslaggever,

Jimmy van Santen

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024