VVG 3 vergeet te scoren en verliest van MEC 2

Afgelopen zondag stond er weer een wedstrijd op het programma voor de mannen uit Gaanderen. MEC 2 kwam namelijk op bezoek. Beide ploegen stonden vlak bij elkaar in de competitie dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

MEC begon iets beter aan de wedstrijd en had het balbezit in de openingsfase. VVG moest er echt even inkomen waardoor MEC aardig gevaarlijk werd met onder andere wat afstandsschoten. Na een kwartier had VVG eigenlijk wel op voorsprong moeten komen toen er een 1 op 1 kans werd gemist. Een paar minuten later volgde er nog zo’n zelfde soort kans maar ook die werd helaas gemist. Aan de andere kant belandde de bal wel in het doel nadat na een afgeslagen voorzet de bal goed in de hoek werd geschoten voor de 0-1. VVG kreeg hierna weer een kans om te scoren maar de keeper kon helaas niet omspeeld worden waardoor de achterstand bleef. De scheids floot voor de rust en VVG ging met een onverdiende achterstand de rust in.

In de tweede helft bleef VVG proberen om de bal in het doel te krijgen maar slaagde hier steeds weer niet in. De keeper van MEC had echt een geweldige dag en wist vlak na rust opnieuw een 1 op 1 strijd te winnen. Daarna maakte een verdediger van MEC een fout zodat VVG opnieuw op doel afkon maar weer pareerde de keeper. De mooiste redding maakte hij na een uur nadat Jan Douwe een bal richting de kruising kopte maar de keeper de bal katachtig uit zijn doel haalde. Hierna kwam VVG steeds gevaarlijker voor het doel maar het lukte gewoon niet om de bal in het doel te krijgen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd zelfs met 10 man voor VVG nadat Jan Douwe geel kreeg voor aanmerkingen op de leiding. In de laatste minuten probeerde VVG toch om de gelijkmaker te maken maar voorzetten schoten net voorbij het doel en er werd nog een keer voorlangs geschoten. Uiteindelijk floot de scheids voor het einde en was de teleurstelling groot. MEC ging ietwat verbaasd van het veld dat ze hadden gewonnen en bedankte vooral hun keeper. VVG zakt met deze nederlaag naar plek 8.

Dinsdag 2 mei spelen de mannen uit Gaanderen weer een wedstrijd ditmaal tegen Longa 7. Het is dan te hopen dat het vizier dan wel op scherp zal staan.