VVG JO19-1 WINT DE EERSTE WEDSTRIJD IN DE PROMOTIEPOULE!

Het was 17 februari 2018 en de jongens van VVG JO19-1 mochten aantreden tegen Wijhe JO19-1 in de promotiepoule. Helaas kampten we met een aantal afwezigen genaamd Gijs, Yannis en Alexander. Gelukkig ging de wedstrijd van de JO17-1 niet door en konden we daarom de spelers Bart, Juul en Davy van lenen waarvoor dank!

Toen de wedstrijd begon domineerde VVG de wedstrijd overduidelijk. De bal ging goed rond en dat leidde ook tot kansen. Jesse kwam achter de verdediging door een lange bal van onze keeper Jimmy die doorgekopt werd door Patrick voor de keeper, Jesse legde de bal weer breed op Patrick die gemakkelijk de 1-0 kon binnen tikken.

Nadat een verdediger van ons een bal onderschepte en die naar de aanval verplaatste kwam weer Patrick alleen voor de keeper staan die koelbloedig de 2-0 maakte. We gingen de rust in met een goed gevoel omdat we totaal de wedstrijd totaal domineerde en onze tegenstander maar ongeveer 1 kans heeft gekregen.

Na de rust ging alles niet meer zo soepel, we trokken het spel niet meer naar ons toe en we leden veel balverlies. Korte gemakkelijke passes kwamen niet meer aan en we waren erg ongeduldig, wat dus leidde tot onnodig balverlies. Hierdoor kwam ook de terechte goal voor Wijhe. Het werd dus 2-1 wat totaal onnodig was als we zo bleven voetballen als de eerste helft. Verder pakte na deze goal Yoni Bouwman nog een erg domme praatkaart, wat hem weer een boete heeft gekost!

Na deze goal kwamen we niet meer van onze goal af, we zakten erg veel in waardoor onze tegenstander veel gevaarlijker werd. Tot na een tijdje kwam onze stormram Patrick nog een keer door een pass van onze uitstekende voetballer Bart voor de keeper kwam en de derde van de middag maakte!! Hierdoor waren we erg opgelucht en konden we de wedstrijd prima uitspelen. De eindstand was dus ook 3-1 voor VVG! We zijn blij met de eerste overwinning in de promotiepoule en hopen deze lijn over 2 weken door te zetten!