VVG JO19-1 KAMPIOEN

Vandaag stond er een belangrijke pot op het programma, thuis tegen FC BERGH. De winnaar van deze pot gaat er met het kampioenschap van door. We begonnen de eerste helft niet sterk en we speelde veel op de lange bal, Bergh zette goed druk en we speelde er lastig onder uit. In de ‘10e minuut scoorde Bergh dan ook de 0-1 die erg zwaar viel voor onze ploeg. We konden weinig creëren en zaten totaal niet lekker in het spel.

Toen begonnen we aan de tweede helft en vanaf minuut 1 zat Bergh er al niet lekker in, we begonnen eindelijk ons eigen spel te spelen en we creëerde kans op kans maar het mocht niet baten. Tot @stanvanhall na 3 kansen de 1–1 binnen schoot en het stond op eens 1-1. Vanaf dit moment kregen de jongens weer hoop en zagen we in dat het kampioenschap toch erg dichtbij is…

Het bleef lang 1-1 en de tegenstander kon eigenlijk weinig tegengas geven, vooral VVG’25 nam het voortouw en daarom kon ook niet de 2-1 uitblijven. Corner voor VVG’25, je zou zeggen dat daar niet veel dreiging in zit….tot dat @thijs.besselink hem neemt en hem perfect, over de keeper, In één keer binnenprikt. Niet veel later scoort weer @thijs.besselink zijn tweede van het seizoen op wel een heel belangrijk moment. We parkeerde onze bus en we liepen eigenlijk alleen maar achteruit totdat we één counter kregen die de keeper van Bergh over zijn eigen achterlijn kon tikken.

We speelde de wedstrijd foutloos uit en na het laatste fluitsignaal zijn we dan echt KAMPIOEN, dat belooft een goed feestje in de kantine en ik kan u vertellen…dat is zeker gebeurd.

Ook heeft @robin_jansen_ 2 assist en dat wou hij graag laten weten. We hebben dit kampioenschap ook zeker te danken aan onze hoofdtrainer Eric Beumer die ons door weer en wind steunde en altijd volop genoot van ons als groep.