VVG JO19-1 verliest teleurstellend van Diepenveen J019-1!

Na een week vrij te zijn geweest door de “ kou “, stond afgelopen zaterdag 10-03-2018 de wedstrijd tegen Diepenveen JO19-1 op het programma. We begonnen met de volgende 11 basisspelers:

Jimmy ©

Bruno       Yoni             Sam

Stijn

Ceriljo              Cas

Alexander                                 Yannis

Jesse           Patrick

We begonnen de wedstrijd sterker dan Diepenveen, er werden enkele kansen gecreëerd. Al snel werd het spel minder, “ Simpel spelen is het mooist” De passing werd minder zorgvuldig en de tweede ballen werden minder vaak veroverd. Desondanks was daar in de 20ste minuut de mogelijkheid. Na een goede steekbal vanuit het middenveld werd Alexander vrij gespeeld, hij werkte deze bal langs de keeper, helaas was daar de grensrechter die buitenspel constateerde! VVG was de rest van de 1ste helft de bovenliggende partij en er werden nog enkele kansen gecreëerd, helaas werden deze niet verzilverd. We gingen de rust in met een tussenstand van 0-0!

*Ceriljo gewisseld voor Luuk!

De 2de helft begonnen we erg sterk! En werden dus ook snel gevaarlijker! Diepenveen dat met 5 man “de bus”  had geparkeerd zakte volledig in. In de 60ste minuut was de eerste grote kans! Na een harde voorzet voorlangs van Luuk werd Yannis gevonden, helaas kon hij deze alleen voorzet alleen aanraken en niet de broodnodige richting meegeven! Diepenveen moest het van zijn counters hebben en werden via deze manier ook gevaarlijker. Gelukkig stond daar Jimmy die een paar mooie en belangrijke reddingen maakte. Na een grote reeks van corners, wisten we vaak het hoofd van de kopsterke Patrick te vinden! Helaas was hij het koppen deze wedstrijd eventjes verleerd! “ Als je zelf niet scoort scoort de ander” Dit gezegde bewezig zich! Na een steekbal 10 minuten voor tijd werd de linksbuiten van Diepenveen weggestuurd, vervolgens maakte hij dit koelbloedig af! Helaas konden wij de achterstand niet meer ombuigen tot een gelijkspel, en eindigde de wedstrijd in een 1-0 winst voor Diepenveen!

Volgende week staat er een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Lochem JO19-1! Aanvang 15.00, Sportpark de Pol Gaanderen! “ U bent van harte welkom!”