VVG JO19-2 stuurt Varsseveld met ruime nederlaag naar huis

Afgelopen zaterdag stond voor VVG een belangrijke wedstrijd op het programma. De nummer laatst, Varsseveld JO19-2 kwam op bezoek. Op het oog leek dit een makkelijke wedstrijd te worden. Echter moest VVG veel scoren, omdat het erop gaat lijken dat het kampioenschap op doelsaldo beslist zal worden. Zenna was afwezig door een blessure.

De eerste tien minuten ging de wedstrijd gelijk op. VVG leek nog een beetje te slapen terwijl Varsseveld wou aangeven dat het voor VVG geen makkelijke wedstrijd zou worden. VVG kwam uiteindelijk wel op voorsprong toen Bram ontsnapte aan de verdediging  de bal breed gaf op Ralf die de 1-0 op het scorebord zette. 5 minuten later was het weer raak toen Yoran de bal hard achter de verslagen keeper schoot. Na de 2-0 nam VVG weer wat gas terug, maar Varsseveld was niet goed genoeg om een fatsoenlijke aanval te creëren. Na een halfuur maakte Daniel de 3-0 door de bal over de keeper heen te schieten. Jan-Willem maakte vlak voor rust de 4-0 nadat de keeper bij een corner de bal losliet. VVG ging met een comfortabele 4-0 voorsprong de rust in, maar was niet tevreden omdat er meer doelpunten gemaakt moesten worden.

Die doelpunten kwamen uiteindelijk in de tweede helft toen Varsseveld het compleet liet lopen. Bram maakte de 5-0 nadat hij de keeper had verschalkt. Twee minuten daarna maakte Bram de 6-0 door opnieuw alleen op de keeper af te gaan en de bal rustig in te schieten. Pim miste tussendoor nog een penalty door de bal over te schieten. Daarna maakte Bram zijn hattrick compleet door na een lange bal van Thomas de bal hard in de hoek te schieten. Sem maakte de 8-0, Yoran de 9-0 en Ralf de 10-0 binnen 3 minuten. De enigste kans voor Varsseveld kwam vanaf de voet van de spits echter kon Thomas de bal uit de hoek duiken. Yoran schoot daarna knap raak door de bal in de kruising te schieten voor de 11-0. Bram maakte daarna uit een corner nog de 12-0. Het slotakkoord was uiteindelijk voor Yoran die eveneens een hattrick maakte nadat hij de 13-0 binnenschoot.

Al met al was het een geslaagde middag voor VVG wat met de 13-0 overwinning steviger op de 1ste plaats blijft staan.. Met nog twee wedstrijden te gaan staat volgende week de uitwedstrijd tegen nummer 7 Trias op het programma.