Nieuws

VVG JO7-2 weer even met beide benen op de grond

Vandaag stonden de eerste wedstrijden weer op het programma na de welverdiende vakantie. Aangezien we deze periode nog niet hadden verloren, waren we ook van plan om vandaag alle 3 de wedstrijden te winnen!

We moesten al vroeg uit de veren want om 08.30 uur werd er al afgetrapt tegen Ulftse boys JO7-3 op sportpark Marinus van Rooijen in sheerenberg. Het was een spannende wedstrijd waarbij we direct onder druk werden gezet. Ulftse boys heeft een aantal sterke, snelle buitenspelers die moeilijk af te stoppen waren. De doelpunten vielen over en weer waardoor deze wedstrijd werd afgesloten met een terechte 3-3 op het scorebord.

Daarna speelden we tegen fc Bergh. Dit keer hadden we iets meer controle over de wedstrijd en vielen de doelpunten wat gemakkelijker. Onze verdediging stond als een huis met een eindresultaat van: 5-1 winst! De laatste wedstrijd was tegen vv Montferland. Een bekende tegenstander waarbij gedacht werd: “die moeten we wel kunnen winnen!“ Helaas bleek dat niet het geval. We begonnen scherp en aanvallend! Direct werden we gevaarlijk waardoor de bal 2x uiteenspatte op de paal en ging de bal vervolgens meermaals rakelings langs het doel. Hij wilde er gewoon niet in! En als je ze zelf niet maakt, dan….. Op de counter kwam vv Montferland er 2x effectief en gevaarlijk uit wat dus resulteerde in een 0-2 nederlaag.

Het was weer een heerlijke voetbalochtend, zowel gewonnen, verloren als gelijk gespeeld! Tevens ook de dag waarop we allemaal onze prachtige nieuwe voetbaltassen mochten ontvangen! Ze zien er echt super mooi uit dus dank daarvoor!

Fijn weekend allemaal!

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024