VVG’25 1 gaat door met het pakken van punten!

Op een zonnige middag trapt VVG de wedstrijd VVG’25-Quick 1888 af. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd. VVG’25 probeert aan te haken aan de top van de competitie en Quick 1888 moet voorkomen om niet verder op de ranglijst weg te zakken. Het vorige duel kende geen winnaar, uitslag toen: 0-0.
De wedstrijd begint onverzorgd en kent daarom vele onrustige momenten. Zowel VVG als de gasten uit Nijmegen kunnen aanvallen niet omzetten in gevaarlijke kansen of goals. Een enkele bal via de zijkant heeft de dreiging tot een openingsscore, maar het scoreboard blijft na 45 minuten op een 0-0 stand staan.
Na een aantal wissels in de rust heeft VVG duidelijk de overhand en was het wachten op de 1-0. Deze viel in minuut 50 van de wedstrijd nadat Alexander Megens binnen de 16 meter naar de grond wordt gehaald door de verdediging van Quick. Yoni Bouwman eist de penalty op en schuift beheerst binnen. Door kort daarna nog niet tot de 2-0 te komen, beleeft VVG nog wat spannende minuten. Gelukkig weet de verdediging van VVG net als in voorgaande wedstrijden een sterk weerwoord te geven en houdt het vandaag Quick tegen om te komen tot de gelijkmaker. Uiteindelijk is het Falko Wielers die met de verlossing komt. Na een duel tussen Alexander, een verdediger en de keeper van Quick, komt de bal voor de voeten van Falko. Hij houdt zijn hoofd koel en schuift binnen, 2-0. Dit is ook de eindstand.
We danken de supporters vandaag weer voor de steun en hopen u een volgende keer weer te zien!

Volgende week spelen wij in Afferden tegen DIO.

Wedstrijdverslag VVG ’25 JO7-1