VVG’25 1 – Grol 1- 1-4, (0-1).

In het zon overgoten Gaanderen werd zondag middag 14:00 de wedstrijd van VVG afgetrapt tegen Grol.

De uit wedstrijd naar Grol werd met 5-1 verloren.

Beide ploegen startte voorzichtig aan de wedstrijd. Een paar kleine kansjes over en weer, maar tot grote kansen leiden het nog niet. Wel leverde het Grol een groot aantal hoekschoppen op. Na een half uur gespeeld te hebben kwam spits Luc Berentsen boven iedereen uit en kopte de 0-1 binnen uit een hoekschop. VVG kreeg voor rust nog een grote kans op de 1-1, de doelman van Grol wist de bal nog net naast te tikken. De gaandenaren gingen met een 0-1 achterstand de rust in.

Grol kwam beter de rust uit dan VVG. Na een vrije trap van VVG was Grol dodelijk in de omschakeling, Luc Berentsen kon zijn 2e van de middag binnen tikken na een lage voorzet van de zijkant, 0-2. Na een uur spelen maakte de spits van Grol zijn hattrick compleet, nadat hij zijn directe tegenstander had verslagen wist hij de bal over de keeper te mikken, 0-3. VVG kon nog iets terug doen in de 80ste minuut, een vrije trap van zo’n 20 meter werd binnenkant paal ingeschoten door Nino Monasso, 1-3.

Kort daarna wist Grol door vroeg druk zetten en het goed uit te spelen de 1-4 binnen te schieten.

Dit was tevens ook de eindstand van de wedstrijd.

Hopelijk kunnen de mannen van VVG aankomende zondag de nacompetitie veilig stellen en de 3 punten uit Tiel meenemen naar Gaanderen.

We rekenen dan ook uiteraard weer op jullie steun!

Wedstrijdverslag VVG ’25 JO7-1