Nieuws

VVG’25 1 Heren wint met grote moeite van Vorden

Na de bespreking van Ties kwamen dezelfde 11 namen als vorige week het veld in . Vvg was vanaf het 1e fluitsignaal scherp en ook duidelijk de betere . Die inzet werd in de 14e beloond . Een lange bal van achteruit werd verlend op t middenveld waar yannis in balbezit komt en m strak voor de goal legt . Daar kwam broertje Alexander slim voor de keeper om zijn 11e van t seizoen binnen te leggen . Kansen zouden er deze helft nog wel komen maar helaas werd er niet meer gescoord.

Vvg kwam net ala vorige week niet goed uit de kleedkamer . Vorden kon meer druk op onze goal uitoefenen en creerde ook kansen en na 5 minuten spelen werd een speler licht aan de arm getrokken wat de scheidsrechter helaas waarnam en de bal op de stip legde . Ondanks dat keeper Maikel Damen er zeer dicht bij zat vloog ie toch binnen . Beide teams zochten daarna de overwinning en waar weinigen nog op gerekend hadden gebeurde in de 95e minuut toch nog bion die een corner ver voorbij het doel legde werd teruggekopt op de 5 meter waar goudhaantje Alexander zijn 2e kon maken . De ontlading die volgde was dan ook zeer groot .

Ook hierna moesten we nog een paar minuten spelen maar toen waren de 3 punten binnen . Nu zij we 2 weken vrij waarin we nog wel oefenen.

Graag zien we jullie snel weer terug .

Gr de verslaggever

HET LAATSTE NIEUWS

Nieuwe tassen voor de jeugd

24 februari 2024

VVG JO7-2 weer even met beide benen op de grond

24 februari 2024

Winnaars Koppeltoernooi: Robin en Michel!

20 februari 2024

Flessenactie 2024: Prachtig resultaat!

17 februari 2024