Nieuws

VVG’25 1 – Loil 1 (1-5)

Op een prachtige nazomer middag in oktober werd er voor de tweede keer dit seizoen afgetrapt in een thuiswedstrijd van de blauw-witten.
Afgelopen week werd er door de mannen uit Gaanderen scherp getraind hetgeen er veelbelovend uitzag voor de wedstrijd van vandaag.
Het was dan ook niet lang alvorens de eerste grote kans voor VVG zich voordeed. Een slimme loopactie waarmee Veldkamp alleen op de keeper af kon werd helaas afgelopen voor mogelijk buitenspel.
Hierna was het Loil dat het betere van het spel had. Dit resulteerde in een aantal goede kansen en kort na elkaar ook in de 0-1 en 0-2.
Net toen VVG zijn rechtte was het de scheidsrechter die een ogenschijnlijke zuivere strafschop over het hoofd zag.
In de tweede helft was het spel van de ploeg uit Gaanderen helaas ver onder de maat. Dit resulteerde in de 0-3 en later de prima uitgespeelde 0-4 voor de ploeg uit Loil dat nagenoeg ieder duel won op het kunstgrasveld van sportpark de pol.
Via een penalty was het Pastoor die de score 1-4 op het bord liet verschijnen.
Zoals wel vaker afgelopen jaren moet in het begin van het seizoen de gifbeker helemaal leeg voor de mannen uit Gaanderen. Het werd zelfs 1-5 op deze met zon overgoten zondag.
Dat gezegd hebbende, de zon was vandaag het enige positieve voor het team van trainer Schepers. Zoals vaker gezegd zit er voor nu niets anders op dan keihard te blijven werken met zijn allen. Hopelijk zal dan ook zoals vorige seizoenen het geval was de punten vanzelf worden binnengesleept.
Volgende week zondag staat het 6-punten duel tegen GSV uit Giesbeek op het programma. Er zal wederom om 14:00 uur worden afgetrapt op sportpark de Pol in Gaanderen. Hopelijk tot dan.

Met vriendelijke groet,

Uw verslaggever.

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024