Nieuws

VVG’25 1 ontvangt de Achterhoek Cup Fair Play Bokaal 2019!

Op het zonnige sportpark Dichteren te Doetinchem werd zaterdagavond 22 juni de finale wedstrijd voor de Achterhoek Cup tussen DZC’68 uit Doetinchem en AZSV uit Aalten gespeeld. Onder toeziend oog van vele toeschouwers werd deze wedstrijd onder zomerse temperaturen afgelegd.

Voor aanvang van deze finale wedstrijd werd ons eerste elftal door de organisatie van de Achterhoek Cup in het zonnetje gezet. Onder groot publiek werd de Fair Play wisselbokaal uitgereikt voor het team die volgens de scheidsrechters het sportiefs was tijdens deze jaargang.

Namens VVG’25 was voorzitster Ineke Schuurman en namens VVG’25 1 waren hoofdtrainer Lars Krabbenborg en teammanager Pim Roosendaal aanwezig om de grote cup in ontvangst te mogen nemen. Deze prijs werd uitgereikt door een afgevaardigde van het scheidsrechters korps die tijdens dit toernooi de wedstrijden hebben geleid en daarbij punten hebben toegekend aan de desbetreffende teams. VVG’25 1 is dit jaar de gelukkige en gaat de boeken in als nummer 6 die deze prijs heeft mogen ontvangen.

De credits gaan uiteraard naar onze selectiespelers en onze stafleden. Deze prijs komt bovenop het succesvolle seizoen! Ook door het behalen van deze prijs zie je dat VVG’25 met iets moois bezig is. Laten we hopen dat we deze stijgende lijn volgend jaar door kunnen zetten en dat onze jongens tijdens de volgende editie van de Achterhoek Cup 2020 weer hun talent en kwaliteiten kunnen laten zien.

Namens VVG’25 en VVG’25 1 willen wij de organisatie van de Achterhoek Cup en de scheidsrechters hartelijk bedanken voor deze prijs!

 

Uw verslaggever,

  

 

HET LAATSTE NIEUWS

Vacature coach VVG’25 2!

26 februari 2024

Verslag VVG’25 JO7-1

26 februari 2024

VVG JO7-2 weer even met beide benen op de grond

24 februari 2024

Nieuwe tassen voor de jeugd

24 februari 2024