Nieuws

VVG’25 1 pakt eerste punt in tweede seizoenshelft!

18 Maart speelde het eerste van VVG tegen HC’03. Na een mindere reeks te hebben gehad werd het tijd om weer eens punten te pakken, tegen een tegenstander die iets boven ons staat. Vanwege blessures en schorsingen een andere selectie dan normaal. Een aantal spelers van de A zaten bij de selectie, een Daan de Kater stond in de goal in verband met een blessure van Maikel Damen.

Er was sprake van veel wind, maar gelukkig begonnen we met de wind in onze rug. Hierdoor kwamen we als snel goed in de wedstrijd en werden er meerdere kansen gecreëerd. De verre uittrap van Daan leidde als snel tot een 1 op 1situatie , maar helaas voor de keeper zat een assist zoals de week ervoor bij het tweede er net niet in. Bij een van deze uittrappen schoot het zelfs in zijn bovenbeen en moest A1 keeper Jimmy van Santen de wedstrijd voortzetten. Ondanks een klein handje vol kansen stond het met de rust 0-0.

Tweede helft wind tegen, en werd er meer achteruit gevoetbald. Hierdoor werd HC’03 gevaarlijker en begon het meer een wedstrijd te worden. HC’03 kreeg veel corners en vrije ballen, en in de 57e minuut werd een van die cornerballen bij de tweede paal binnen gekopt. De laatste weken hadden we moeite om een achterstand om te buigen, maar vandaag niet. Het duurde nog geen 10 minuten of de terechte gelijkmaker stond op het scorebord. Een counteraanval van VVG, Nino Monasso die de bal goed terug tikt op Luuk Tibben, die vervolgens met zijn chocoladebeen weet te scoren. Leuke wedstrijd, eindigt in terecht gelijkspel, 1-1.

Volgende week spelen we tegen gsv’38 in Giesbeek

Tot dan.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024