Nieuws

VVG’25 1 – RKPSC 1 (5-0)

Met de herfst in het land wat garant staat voor regen, wind en soms een zonnestraal werd er zoals nagenoeg iedere zondag weer afgetrapt.

De sint is inmiddels al weer even in het land maar besloten werd om vandaag geen kado’s weg te geven aan de tegenstander. De ploeg uit Pannerden staat in de breede middenmoot van deze competitie. Met 6 punten voorsprong op de equipe uit Gaanderen betekende dit voor ons een zespunten wedstrijd waarin wordt aangehaakt met de middenmoot of waarbij de degradatiestreep in zicht kan komen.

VVG begon scherp aan de wedstrijd en zonder een kans weg te geven stond het na ongeveer een half uur spelen 0-1 door een prachtige individuele actie van Karsten ‘mini’  Wielers. Er werd zelfs met 0-2 gerust door een goede aanval waarbij linksback Thomas Freek aan de basis stond.

Na rust ging de ploeg uit Gaanderen door met het onder druk zetten van tegenstander RKPSC. Er werd met vlagen goed voetbal gespeeld door de jongens uit Gaanderen. Dit in combinatie met werklust, strijd en een uitstraling van onverwinnelijkheid werd uiteindelijk de score verder uitgebouwd naar 5-0. De score had nog veel hoger uit kunnen vallen maar helaas zit het niet altijd mee.

Deze overwinning geeft de burger weer moed en kan er weer naar boven worden gekeken. Hopelijk krijgt deze goede reeks een mooi vervolg in de altijd lastige uitwedstrijd tegen sv Kilder.

Met vriendelijke groet,

Uw verslaggever.

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024