Nieuws

VVG’25 1 sluit seizoen af met nederlaag

14 mei 2017 gaat de boeken in als de dag waarop Feijenoord na 18 jaar weer kampioen zou worden. Om dit spektakel live te kunnen aanschouwen werd in overleg met Loil en de scheidsrechter besloten de wedstrijd om 12 uur te laten beginnen. Ondanks het mooie tijdstip van aanvang waren er inmiddels al aardige temperaturen bereikt.

 

Desondanks begon de equipe uit Gaanderen redelijk aan de wedstrijd met kleine kansen aan beide kanten. Waar met vlagen sprankelend positiespel werd gespeeld zorgde dit helaas niet voor heel veel kansen. Pas na een dood spelmoment konden de jongens uit Gaanderen echt gevaarlijk worden. Een vrije trap over de laatste verdedigers van Loil werd prima onder controle gebracht door Roel Veldkamp. Met een mooi tegendraads schot zorgde hij voor de 0-1. Hierna volgde nog enkele goede kansen voor de snelle Karsten Wielers. Door enige pech in de afronding werd uiteindelijk gerust met een 0-1 stand.

 

Bij aanvang van tweede helft werden door trainer Mark Schepers enkele wijzigingen doorgevoerd. Onder andere Keeper Maikel Damen werd vervangen door de debuterende Jimmy van Santen. 

Ook in de tweede helft leek aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht voor de equipe uit Gaanderen. Eigenlijk uit het niets kwam Loil op een 1-1 stand door een fraaie lob. Door nog twee ongelukkige momenten voor de goal van Jimmy werd de eindscore van 1-3 op het scorebord gezet. Jammer om het seizoen met een nederlaag af te moeten sluiten. Lichtpuntjes waren er gelukkig wel. Waar het eerste team van VVG in de winterstop nog op een directe degradatie plaats stond zijn zij uiteindelijk verdienstelijk als zevende geeïndigd.

 

Een ander lichtpunt is het debuut van de nog jonge Jimmy van Santen. De A junior keepte een behoorlijke wedstrijd en is een geboren doelman waar we in de toekomst nog veel plezier aan zullen gaan beleven.

Ook willen wij graag de andere talenten uit de de A jeugd willen bedanken. Zij hebben ons dit jaar weer prima geholpen en met definitieve komst van enkele jeugdspelers naar de senioren wordt de onderlinge competitie er komende jaren alleen maar sterker op. Dit in combinatie met een prachtig nieuw complex dat nog in aanbouw is ziet de toekomst van VVG en dat van het eerste elftal er rooskleurig uit.

 

Als laatste willen wij onze hoofdsponsoren Punte optiek en juwelier en Gerritsen van Gronigen bedanken voor alle randvoorwaarden rondom de club en het eerste elftal. 

Tot volgend seizoen!

Uw verslaggever. 

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024