VVG’25 1 speelt gelijk tegen SDOUC 1

Op de zonnige zondagmiddag 13 maart trad VVG thuis aan tegen de koploper SDOUC uit Ulft. Een mooie derby die al lang niet meer gespeeld was. VVG is de laatste tijd aan het klimmen op de ranglijst en heeft 7 punten behaald uit de afgelopen 3 wedstrijden. Bij winst kan VVG goede zaken doen met oog op de periode. Het mooie weer trok ook veel supporters langs de lijn.

Er werd om 14:00 afgetrapt op Sporthal de Pol. De beginfase was gelijk voor VVG’25. Door hoge druk van VVG’25 had de verdediging van SDOUC het lastig met opbouwen. Hierdoor ontstonden er kleine kansen waar de blauw-witten zeker meer mee hadden moeten doen. Voor de rest verliep de eerste helft rustig en gingen de teams de kleedkamer in met een 0-0 tussenstand.

In de 2de helft kwam SDOUC meer in het spel. Vlak na rust schoot een speler van SDOUC de bal tegen de lat en kon deze in de rebound van de lijn afgehaald worden door de verdediging van VVG’25. Sowieso de complimenten voor de verdediging en compactheid van VVG’25 met in het speciaal Yoni Bouwman die een uitstekende pot speelde. Even later kwam SDOUC toch door het midden 1 op 1 met Jimmy van Santen, die dit duel won en een prima redding verrichte. Tegen het einde kwam VVG’25 nog dicht bij een goal met twee scherpe voorzetten van Ramon Pastoor die gevaarlijk waren voor de goal van SDOUC.

Door samenspel en een echt teamverband heeft VVG’25 vandaag gelijk gespeeld tegen de koploper. Op dit moment staan de blauw-witten op de 6e plaats, maar kan er nog van alles gebeuren. De clubs in competitie 2e klasse I staan dicht op elkaar.

Volgende week treedt VVG’25 op tegen Eendracht ’30 in Mook. De vorige wedstrijd werd thuis verloren met 1-3. VVG’25 gaat opzoek naar revanche!

Dank voor jullie support deze dag en hopen jullie volgende week ook te zien!