VVG’25 1 terug naar de tekentafel

VVG’25 verliest in een voor de neutrale toeschouwer attractieve wedstrijd. Door de effectieve vogels winnen zij op sportpark De Kwakkenberg verdiend van VVG’25.

De mannen van VVG’25 reizen af naar Nijmegen voor de kraker in de 2e klasse G tegen de trekvogels. De wedstrijd begint met veel druk vooruit van de trekvogels, iets wat op voorhand aangekaart werd door hoofdtrainer Ties Evers. Door het nadrukkelijke storen van de vogels leid dit de 1e hoekschop in voor de Trekvogels. De bal wordt teruggetrokken op randje 16 en direct ingeschoten, en met dat schot brengt Trekvogels de stand al snel op 1-0. Daar waar VVG’25 toch vooral onder de druk van Trekvogels uit probeert te spelen is het Trekvogels wie snel de lange bal hanteert waardoor VVG’25 veel balbezit heeft.

RUST : 1-0

De 1e keer na de rust is het trekvogels wie opnieuw gevaarlijk worden voor de goal en hier ook weer effectief mee omgaan, 2-0. VVG’25 probeert zich te herpakken maar is slordig in de passing en verliest veel duels op het middenveld. Ondanks dat komen door een scrimmage uit een corner op een 2-1. Nog geen 2 minuten later is daar de net ingevallen spits Patrick Pastoor wie in de zestien wordt aangespeeld en die houdt de bal op zijn brobiaans vast om die vervolgens af te leggen op zijn broer Ramon wie de bal feilloos in de linker onderhoek schuift! 2-2! Nu doordrukken! Maar eigenlijk direct van de aftrap is het Trekvogels wie voor de 3e keer deze wedstrijd gevaarlijk wordt voor de goal, een schot wie van richting wordt veranderd is voor keeper Daan De Kater onhoudbaar. 3-2. In de 82e minuut is de wedstrijd definitief gespeeld wanneer Trekvogels effectief omschakelt en de beste man van het veld de bal in de rechter onderhoek schiet. 4-2. Uiteindelijke loopt VVG’25 doordat ze 1 op 1 gaan spelen achterin tegen de 5-2 aan uit een onterecht gegeven strafschop. Even hiervoor heeft Marvin Philipsen zijn 2e gele kaart ontvangen na een handsbal op de middenlijn.

VVG’25 moet zich de komende tijd vooral focussen op het verdedigen want 11 goals tegen in de laatste 3 competitiewedstrijden is alweer even geleden voor de mannen van VVG’25.

Eindstand Trekvogels – VVG’25 5-2