VVG’25 1 verpulvert SDZZ 1 met 7-1.

Sportpark De Pol in Gaanderen was op zondag 20 mei het decor van de wedstrijd tussen VVG’25 en SDZZ. De ploeg uit Gaanderen had nog wat recht te zetten na het debacle uit bij SDZZ waar VVG’25 met 2-0 werd verslagen. VVG’25 was er dus op gebrand om thuis voor eigen publiek te laten zien wat ze konden en er een spektakel van te maken.

De eerste helft
VVG’25 begon goed en fel aan de wedstrijd. Er werd goed gecombineerd, in tegenstelling tot de laatste paar wedstrijden waarin VVG’25 vaak de lange bal hanteerde. De ploeg uit Gaanderen scoorde al naar 4 minuten spelen. Chiel was de aangever en Ramon schoot de bal binnen waardoor VVG’25 op een 1-0 voorsprong kwam. 6 minuten later werd de 2-0 binnen geschoten, deze keer was de assist van Nino en Ramon scoorde zijn 2
de doelpunt van de wedstrijd. Vlak voor de rust kreeg VVG’25 nog een penalty, Nino schoot de bal feilloos binnen. VVG’25 ging de rust in met een 3-0 voorsprong.

De tweede helft
De ploeg uit Gaanderen stond een beetje te slapen aan het begin van de tweede helft en kreeg dan ook in de 47
ste minuut een doelpunt tegen. De stand was nu 3-1. VVG’25 herpakte zich en het duurde dan ook niet lang voor dat het 4de doelpunt voor de blauw-witten binnen viel. Luuk wist de bal mooi in het doel te werken, waardoor VVG’25 zijn voorsprong uitbreidde naar 4-1. In de 57ste minuut breidde VVG’25 de voorsprong nog verder uit naar 5-1 door een doelpunt van Ramon die zijn 3de van de wedstrijd binnen schoot. In de 80ste minuut was Nino daar om de score uit te breiden naar 6-1 en in de 83ste minuut werd de 7-1 binnen geschoten door Alexander die de bal nog even in de kruising joeg. VVG’25 had een makkelijke middag en wist SDZZ te verslaan met maar liefst 7-1.