VVG`25 1 wint eerste competitiewedstrijd!

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver, de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Na een lange periode van alleen trainen en af en toe een wedstrijd kon het echte werk weer beginnen. VIOD was de tegenstander.

Het eerste gedeelte van de wedstrijd ging gelijk op. VVG´25 werd wel steeds sterker in deze periode. Ze creëerde een aantal kleine kansen. In minuut 22 wist Ahmed de bal bij de opkomende back Jimmy Mulder te krijgen, waarna Jimmy met een goede voorzet Nino Monasso voor open goal zetten. Nino tikte de bal eenvoudig binnen en VVG´25 stond met   1-0 voor. Hierna werd VVG’25 als maar sterker. Ze controleerde wedstrijd erg goed. Wel waren er een paar uitbraken van VIOD maar deze werden goed verwerk door de verdediging van VVG. De gehele verdediging van VVG´25 speelde een ijzersterke wedstrijd. Net voor rust moest Ahmed noodgedwongen het veld verlaten, hiervoor kwam Yannis Megens in de plaats.

Na de rust wist VVG’25 de lijn van de eerste helft door te zetten. In minuut 58 wist Yannis Megens de bal net over de lijn te kopen. Na deze goal kreeg VIOD een grote kans op de 2-1. Gelukkig voor VVG’25 wist Jimmy Van Santen deze bal te stoppen en bleef het 2-0 staan. Hierna werd VVG’25 steeds sterker en kwam VIOD er bijna niet meer aan te pas. In Minuut 85 wist Yannis Megens via de rechter kant het 16 meter gebied in te komen. Vervolgens werd er een sliding op Yannis ingezet. De scheids vond dit geen acceptabele sliding en besloot een penalty te geven aan VVG’25. Nino Monaso ging achter de bal staan en schoot de penalty feilloos binnen.

In de laatste minuut veroverde Nino Monasso de bal nog eens goed op het middenveld waardoor VVG’25 de aanval kon inzetten. Via Ramon Pastoor werd Bion Venhoeven vrij voor de goal gezet. Hier wist Bion Venhoeven wel raad mee en ronde de bal keurig af.