VVG’25 1 wint met veel gemak de uitwedstrijd tegen Enter Vooruit 1 (0-3)

Afgelopen zaterdag stond de tweede bekerwedstrijd van VVG´25 1 op de planning. Enter Vooruit uitkomend in de tweede klasse zaterdag was de tegenstander. Met een iets gehavende selectie bij VVG werd er om klokslag 15:00 uur afgetrapt!

Vanaf minuut één was het vooral VVG die balbezit had. Het duurde dan ook niet lang voordat Ramon Pastoor de 0-1 op het scorebord kon bewerkstellen (de keeper verslikte zich in een terugspeelbal, waardoor Ramon P de bal vervolgens makkelijk kon inschieten). Niet lang daarna was het weer Ramon P die door een knappe steekbal van Dani Lankveld een op een op de keeper stond. Dit keer revancheerde de keeper zich en keerde hij de bal goed. Met veel balbezit, gevaar langs de zijkanten en achter de laatste linie is VVG nog enkele keren gevaarlijk, desondanks ontbreekt het in de afwerking en scherpte van de laatste bal waardoor VVG de rust in gaat met een 0-1 voorsprong.

VVG begon de tweede helft met enkele ‘verse’ krachten waaronder ook Ahmed Zaki, diezelfde Ahmed Zaki speelde een hoofdrol in de 2-0 en 3-0. Met zeeën aan ruimte achter de laatste linie wordt Ahmed Z weggestoken, waarna hij zich vervolgens lanceert als een illegale Marokkaanse vuurpijl met Oudjaarsavond. De verdediging heeft het nakijken en Ahmed Zaki scoort de 0-2. Kort daarna is het diezelfde Ahmed Zaki die door een perfecte bal van Yoni Bouwman vrij kan doorlopen en de 3-0 op het scorebord kan laten verschijnen. Enter Vooruit creëerde enkele hele ‘kleine’ kansjes, maar door een goede organisatorische achterhoede vormde dit geen gevaar. VVG revancheerde zich afgelopen zaterdag  van de nederlaag tegen Voorwaarts Twello en wint gemakkelijk met een eindstand van 0-3!

Volgende week zondag staat om 14:00 de 3de en tevens laatste poule bekerwedstrijd tegen 2de klasser NEO. VVG is genoodzaakt deze wedstrijd te winnen om door te gaan in de beker en met een goed gevoel de competitie van start te gaan! Tot de 19de aan Sportpark de Pol.