Nieuws

VVG’25 2 bereikt promotie competitie voor 1e klasse!

Het tweede elftal heeft na de eerste seizoenshelft in de tweede klasse een plek bemachtigd in de promotie competitie voor promotie naar de 1e klasse. Onder andere een indrukwekkende reeks van zes overwinningen op rij legde de basis voor het behalen van een verdienstelijke derde plek.

Het is alweer even geleden maar in het seizoen 2019-2020 stond VVG’25 2 bovenaan in de 3e klasse toen de competitie door de wereldwijde corona pandemie werd stilgelegd. Een ‘stille’ promotie na de tweede klasse volgde. De afgelopen twee jaar is het team alleen maar sterker geworden met de basiskrachten die al jaren aan in het elftal voetballen aangevuld met talenten die vanuit de JO19 zijn overgekomen en spelers vanuit VVG’25 1 en 3. Ook de jongens die alleen meetrainen en nagenoeg geen wedstijden spelen bij het tweede op zondag zijn erg belangrijk voor een goede voorbereiding doordeweeks na de wedstijden toe. Niet te vergeten de sponsoren Corthogreen en Schurink Bouwmaterialen die zorgen dat de kleding netjes is verzorgd en de grensrechters / leiders die het team compleet maken.

Zonder een speler daarbij te kort te doen is het nog erg sterk dat Joris Kuiperij zich na meerdere operaties heeft teruggeknokt in de basis. Top!

Vorig seizoen werd al een mooie vijfde plek behaald in de 2e klasse en nu mogen de manschappen van trainer Jan Stern en assistent trainer Jelle Elfrink zich dus opmaken voor een competitie na de winterstop met in totaal 8 teams. Een mooie uitdaging om hier vol voor te gaan!

Prettige feestdagen allemaal!

 

Uw verslaggever

 

 

 

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024