Nieuws

VVG’25 2 Zondag schrijft historie!

Het tweede elftal schreef afgelopen zondag geschiedenis door de eerste overwinning in de 1e klasse te behalen. Op dit niveau speelde het elftal van trainer Jan Stern nog niet eerder. Nadat er twee weken geleden al een punt werd gepakt thuis tegen OBW 2, werd er uit bij koploper VIOD in Doetinchem met 0-1 gewonnen. Matchwinner: Swen Berendsen.

Op een winderig sportpark Dichteren was de ontvangst zeer prettig. De technische staf werd warm ontvangen in de bestuurskamer voor een lekker bakje koffie en een aantal motiverende opmerkingen wat we kunnen verwachten in deze competitie. In de eerste helft zette VIOD de Gaanderenaren weliswaar onder druk maar werd er goed verdedigd. Het centrale duo met Davy en Chiel stond als een huis met de backs Freek en Noud op de zijkanten. In de linie daarvoor werden de duels op het middenveld niet geschuwd door Ceriljo, Ruben en Roel. Naarmate de 1e helft volgde kwamen er meer mogelijkheden voor het doel van VIOD. De grootste kans voor VVG werd van de lijn gehaald.

De ‘drie cowboys’ Jules, Swen en Cas kwamen er de tweede helft steeds beter uit. Daar waar er veel tweede ballen werden gewonnen en VVG sterker aan de bal werd, kon er steeds meer partij worden geboden aan de tegenstander. Met een mooie voorzet van Freek punterde Swen de bevrijdende 0-1 binnen. Daarna golfde het spel op en neer en waren er gevaarlijke momenten voor beide doelen. Milan hield zijn goal schoon en daarmee pakte VVG’25 drie belangrijke punten.

Een mooie overwinning dat smaakt naar meer!

HET LAATSTE NIEUWS

WANTED: ENTHOUSIASTE OMROEPER

03 december 2023

ONVERWACHT PIETENBEZOEK

03 december 2023

JAYLYNN OP SCHOT IN TWENTE

01 december 2023

VVG’25 2 wint overtuigend van Columbia 2

27 november 2023