VVG’25 blijft ongeslagen in eigen huis!

Afgelopen zondag beleefde VVG’25 een heerlijke wintermiddag op sportpark de Pol. Er werd maar liefs met 6-0 gewonnen van de bezoekers uit Westervoort. De mannen uit Gaanderen speelde met het nieuwe uittenue. Op de achterkant van het tenue is de kaart van Gaanderen te zien. De kleuren zijn gebaseerd op de Achterhoekse vlag. Sponsors complimenten voor het bedenken en het realiseren van dit tenue!

De wedstrijd begon een kwartier later i.v.m. de file op de A12. Echter, de scherpte was hierdoor niet verminderd door de thuisploeg. In de 2ste minuut kopte Ramon Pastoor de bal al hard tegen het net, uit een goed genomen hoekschop door Nino Monasso. VVG’25 bleef aandringen en had de wedstrijd al eerder kunnen beslissen door de kansen die werden gemist uit twee voorzetten. In minuut 20 won Alexander Megens het fysieke duel van de centrale verdediger van SC Westervoort en schoot zeer koelbloedig de bal langs de keeper. Dat de blauw witten gevaarlijk zijn uit hoekschoppen bleek maar weer in minuut 33. Nino Monasso gaf zijn tweede assist van de dag en weer is het Alexander Megens die op de juiste plek staat en de bal achter de doelman kopt. Inmiddels staat de teller al op 10 goals voor de nummer 17 van VVG’25!

De blauw witten gingen met een goed gevoel de rust in, maar wisten dat ze er nog niet waren. Ze moeten scherp blijven en zoeken naar de 4-0 om de wedstrijd definitief op slot te draaien en dit gebeurden al snel in de tweede helft. In minuut 49e kopt Nino Monasso de bal door, die voor de voeten beland van Ramon Pastoor, die hier wel raad mee wist en de bal hard in de linker onderhoek schoot van de keeper. Dat de topscorer allertijden van VVG’25 deze middag in vorm was, bleek dan ook in minuut 65. Uit een afdraaiende corner legt zijn broertje Patrick Pastoor de bal klaar op de 16 meter en schiet hij de bal met een geweldige boog in de rechter kruising. Hiermee maakt hij zijn hattrick compleet. Nog geen 3 minuten later wordt het publiek weer verwend met een heerlijke goal van Yannis Megens. In de combinatie met zijn broertje Alexander Megens schiet de nummer 18 de bal vanaf 16 meter snoeihard in de rechterhoek. 6-0! In minuut 69 krijgt VVG’25 een terechte penalty tegen. Hiermee leek even de reeks van 3 wedstrijden zonder tegengoals tot een einde te komen. Maar Maikel Damen staat op en keert de genomen penalty uitstekend van de aanvoerder van SC Westervoort.

Oftewel, een geweldig middag voor de thuisploeg. VVG’25 sluit de eerste competitiehelft positief af en plaatst zich met een gedeelde 3e plek samen met Leones op de ranklijst. Na de winterstop staan er gelijk twee toppers te wachten. Leones thuis en DVC’26 uit. Maar eerst gaan de mannen uit Gaanderen samen met de sponsoren naar het altijd zo zonnige en mooie Malaga op trainingskamp. Hier wordt weer jaarlijks gewerkt aan het teamgevoel!

Namens VVG’25 willen wij u bedanken voor het aanmoedigen van onze heren en wensen wij u alvast fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024 toe!