VVG’25 boekt 2e overwinning op rij

Zondag 13 november stond er voor VVG’25 een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. Na een heerlijke lunch stapten de blauw witten op de bus richting Beuningen voor de ontmoeting met Beuningse boys, beide teams stonden voorafgaand van de wedstrijd slechts op 5 punten dus een overwinning was voor beide partijen zeer welkom.
VVG’25 kwam goed uit de startblokken, na slechts een halve minuut zette Yannis Megens onze diepgaande spits Patrick Pastoor al 1 op 1 met de keeper en Patrick schoot de bal beheerst tegen de touwen aan. Na de 0-1 voorsprong van VVG’25 volgde een rommelige periode met weerszijde veel en slordig balverlies met weinig echte kansen tot gevolg.
In minuut 22 kreeg Patrick Pastoor een harde charge te verwerken van één van de middenvelders van Beuningse Boys. Het gebeurde allemaal onder de neus van de scheidsrechter, hij twijfelde niet en gaf de speler van Beuningse boys direct de rode kaart.
Met 10 tegen 11 kwam VVG’25 iets dichter bij de goal van de tegenstander, dit resulteerde in de 27e minuut tot de 0-2. Na wederom een goede loopactie in de diepte van spits Patrick Pastoor en een goede pass van achteruit vanaf de voet van Marvin Philipsen schoot Patrick de bal voor de 2e keer deze wedstrijd koelbloedig langs de keeper.
Vlak voor de rust maakte VVG’25 er zelfs nog 0-3 van. Alexander Megens speelde de bal goed door op Yannis Megens en laats genoemde schoot de bal na een goede actie op de achterlijn beheerst onder de benen door van de keeper.
Rust
Na de rust probeerde Beuningse Boys er nog het beste van te maken. Dat zorgde voor een aantal mogelijkheden vanuit vrijetrappen en hoekschoppen. In minuut 52 was het een centrale verdediger van Beuningse Boys die na een hoekschop vanuit de kluts de bal binnen kon schieten. Hierdoor werd het korte tijd nog even spannend voor de meegereisde supporters uit Gaanderen.
In minuut 76 wist VVG’25 de wedstrijd alsnog op slot te gooien. Nino Monasso zette de stand op 1-4 door een goed benutte strafschop.
Vlak voor tijd scoorde VVG’25 op prachtige wijze nog de 1-5. De ingevallen Ramon Pastoor schoot de bal hard en geplaatst in de verre bovenhoek.
Na 6 behaalde punten uit de laatste 2 wedstrijden is VVG’25 met een goede opmars bezig in de competitie, de blauw witten gaan met een goed gevoel het vrije weekend in.