Nieuws

VVG’25 eindigt als nummer 5, een prestatie om trots op te zijn.

Wedstrijdverslag VVG’25 – DCS

 

De laatste wedstrijd van het seizoen stond vooral in het teken van afscheid nemen van aanvoerder Nick Schoenaker (Schoen), keeper Jimmy van Santen, teammanager Pim Roosendaal en verzorger Tom Schoenaker. Voor Schoen is het na 17 jaar VVG’25 1 dan ook tijd voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven. De blauw witten waren dan ook gebrand om te winnen om deze heren een mooi afscheid te geven.

Al snel wordt het duidelijk dat het voor deze heren daadwerkelijk een mooi afscheid en vooral gezellige middag gaat worden. Het eerste doelpunt is van Ramon Pastoor die vogelvrij kan binnen koppen na een corner van Nino Monasso.  De 2e goal mag er helemaal wezen Nino Monasso schiet een vrije trap achteloos in de kruising dit is wel even genieten hoor. Hierop volgt de derde goal na een fraaie passeer actie van Bion Venhoeven kan Ramon Pastoor gewoon zijn tweede doelpunt van de wedstrijd binnen tikken. Zo pikt Meneer Pastoor toch zijn doelpuntjes mee. Uiteindelijk werd er zelfs gerust met een 4-0 stand doordat superspits Patrick Pastoor AKA “Brian Brobbey” koelbloedig is in een 1 op 1 situatie.

En tja de tweede helft wat moet je er van zeggen, het staat al 4-0, de zon schijnt het merendeel van de wedstrijd, de muziek schatert al uit de sfeerrijke party tent en de vogeltjes fluiten. Helemaal uit de lucht valt de 4-1 dan ook niet, door een van richting verandert schot kan Jimmy van Santen in zijn laatste wedstrijd de 0 niet houden. Hierna volgt het afscheid van eerst Doelman van Santen met een S die rond de 65e min werd vervangen door de debuterende doelman Milan Pothof. Tien minuten later volgt Nick Schoenaker wederom op de schouders en onder het genot van het omroepen van een rijtje mooie statistieken en een ere haag volgt een emotioneel afscheid. Ook deze verslaggever had weer tranen in zijn ogen.

Uiteindelijk scoren de blauw witten nog de 5-1, Ramon Roelofsen krijgt het voor elkaar om twee keer de paal te raken en ziet daarna  bal via de keeper de goal in verdwijnen. Na het eind signaal was het tijd voor de warme woorden van hoofdtrainer Krabbenborg in de richting van Pim Roosendaal en Tom Schoenaker voor bewezen diensten en het inluiden van gratis broodjes worst en hamburger voor de trouwe supporters en uitploeg DCS. DJ Robert Hartgers en enkele mooi gast optredens van onder andere ras entertainer Dany Lankveld, De hele DCS ploeg (waarvoor respect) en nog een muzikaal hoogtepunt van Jimmy maakten een mooie seizoensafsluiting.

Dan rest mij iedereen te bedanken voor dit uiteindelijk toch mooie langslepende seizoen. Voor velen tot volgend jaar voor anderen tot ziens en het ga jullie goed!

Uw verslaggever,
Jimmy van Santen

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024