Nieuws

VVG’25 heeft aan één goede helft voldoende voor de 3 punten

14 april 2019 14:00, KSH thuis. De enige tegenstander uit de 4eklasse C, wie wist te winnen van de ploeg uit Gaanderen. De uitwedstrijd eindigde helaas in een 2-1 nederlaag en er was dus wat goed te maken in deze thuiswedstrijd. In vergelijking met vorige week was er 1 wijziging in de ploeg. Ramon Pastoor keerde terug van een blessure, dit ging helaas ten koste van Roy Liebrand. 

 

VVG’25 begon scherp aan de wedstrijd op het eigen sportpark de Pol voor de alweer twee na laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De tegenstander van vandaag was in vergelijking tot vorige week anders ingesteld. KSH zette meer druk vooruit waardoor er ook meer ruimte kwam om ons positiespel te spelen. Dyon Bouwman en Nino Monasso kwamen voortdurend vrij tussen de linies en konden hierdoor het spel verplaatsen richting de zijkanten. Trainer Krabbenborg omschreef nog in de bespreking: ‘Snel de 1-0 scoren’. Dit gebeurde in de 9eminuut door de achter af mooiste goal van de wedstrijd! Door korte combinaties was het uiteindelijk Ramon Pastoor die Dyon Bouwman met een piekfijne voorzet bij de 2epaal in scoringspositie bracht. Dyon kopte raak en de ban was gebroken. We zitten in minuut 18 als VVG’25 een vrije trap krijgt aan de linker kant van het veld. De captain van de thuisploeg Nick Schoenaker staat achter de bal, hij schiet de 2-0 van een redelijke afstand hard binnen!

VVG’25 krijgt veel corners dit seizoen en Yoni Bouwman moest volgens eigen zeggen elke keer voor niks mee naar voren. Daar kwam in de 20ecompetitiewedstrijd dan eindelijk verandering in. Na een slimme snel en kort genomen corner was het Yoni met de 3-0, op aangeven van Nino Monasso. De koploper denderde nog even door in de 1ehelft en enkel een paar minuten later was het Yannis Megens die de 4-0 op zijn naam zette. Een schot van Ramon Pastoor belandde op de paal en Yannis was er als de kippen bij om deze niet te missen kans binnen te schuiven. Het slotakkoord van de 1ehelft was voor Chiel Derksen, die iets wat gelukkig de bal voor zijn voeten kreeg bij een afgeslagen corner. Uit de draai wist hij de bal binnen te schieten, alweer was Ramon Pastoor betrokken bij de goal door de assist af te leveren bij de rechtsback.

Ruststand: 5-0

Na de 5-0 was er ruimte voor enkele wissels in de ploeg van de thuisploeg. Roel Veldkamp en Roy Liebrand kwamen in het veld voor Ramon Pastoor en Chiel Derksen. De 2ehelft was de totale controle over de wedstrijd duidelijk zichtbaar. KSH kwam met een ander idee uit de kleedkamer, ze lieten onze laatste linie vrij opbouwen. Hierdoor was het moeilijker kansen creëren voor de blauw witten, echter waren er nog wel enkele mogelijkheden met Alexander Megens, Roel Veldkamp en een kopbal van Nino Monasso. Helaas bleef de teller op 0 goals staan voor de thuisploeg, echter was het KSH wat nog wel iets deed voor het eindsignaal. Een vrije trap belandde hard tegen het houtwerk en de rebound was een uitgelezen kans om ook een treffer van de gasten uit Harreveld op het scorebord te zetten.

Einduitslag 5-1 voor de koploper in 4C, het kampioenschap ligt voor het grijpen voor de jonge ploeg uit Gaanderen. Nog 7 punten zijn er nodig om het op eigen kracht af te maken! Nummer 2 op de ranglijst is na dit weekend GWVV omdat Zeddam/Sint Joris punten laat liggen. Als GWVV aanstaande donderdag punten weet te verspelen bij Terborg. Kan VVG’25 wellicht het behalen van het kampioenschap met een week vervroegen. Mits er 2epaasdag gewonnen wordt bij Loil!

Dus voor de supporters, let op: we spelen 2e paasdag, maandags om 14:00 in Loil voor de wedstrijd tegen de huidige nummer 7 van de competitie.

Tot dan!

Uw verslaggever,

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024