Nieuws

VVG’25 investeert in jeugdopleiding

Bij VVG’25 staat de jeugdopleiding hoog in het vaandel. De afgelopen jaren zijn diverse jeugdelftallen gepromoveerd naar hogere divisies en talenten krijgen de kans om zich te laten zien in het eerste elftal.

Een klasse prestatie waar wij als vereniging trots op zijn!

De jeugd heeft de toekomst en een eerste elftal dat met overmacht kampioen wordt met enkel jongens uit de eigen jeugd kan gezien worden als een groot compliment voor de vereniging. In het kader van investeren in de toekomst heeft VVG’25 de gediplomeerde en getalenteerde jeugdtrainers Jelle Elfrink, Chiel Derksen en Daan de Kater weten te contracteren voor het nieuwe seizoen.

Jelle, afkomstig uit Gendringen, is inmiddels een bekend gezicht bij VVG’25. Door een enorme motivatie en enthousiasme wist Jelle met de JO15 en JO17 klasse prestaties neer te zetten. De technische commissie is erg blij dat Jelle aankomend seizoen aan de slag gaat als trainer van de JO19. Verder willen wij de huidige trainer, Henk Pieneman, bedanken voor zijn inspanningen de afgelopen jaren.

Chiel en Daan, zogeheten kinderen van de club, hebben de afgelopen tijd hun trainersdiploma’s weten te behalen. Het huidige trainersduo van de JO15 zal aankomend jaar opgesplitst worden. Daan wordt trainer van de JO17 en Chiel blijft bij de JO15. Als vereniging zijn wij trots dat jongens van de club, uitkomend in VVG’25 1, als jeugdtrainers aan de slag gaan.

 

Veel succes gewenst in het aankomende seizoen!

 

Jelle Elfrink
Daan de Kater
Chiel Derksen

 

 

 

 

 

 

 

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024