Nieuws

VVG’25 JO15-1 geeft niet thuis in kraker tegen AZSV JO15-1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd onderin de competitie op het programma. Na het verlies van vorige week in Varsseveld moest er eigenlijk gewonnen worden door de blauw witten om een beetje weg te komen bij de onderste van de competitie. Er werd geregeld dat de wedstrijd gefilmd kon worden zodat er goed geëvalueerd kon worden. Hiervoor willen we Arjan nog even via deze weg bedanken!

Er werd onderling afgesproken om scherp te beginnen en gelijk druk uit te oefenen op de defensie van de ploeg uit Aalten. Echter bleek in de wedstrijd dat hier totaal geen sprake van was. AZSV kreeg veel kansen en we ontsnapten in de beginfase al een paar keer, door onder andere goeie reflexen van goalie Kyron Stevens. Echter was het niet veel later toch 0-1, de aanvoerder van de gasten kon gemakkelijk wegdraaien in de as en haalde verwoestend uit. De bal verdween links in de bovenhoek, Stevens kansloos. Tegenover de vele kansen van AZSV stond 1 kans voor de thuisploeg, Jarno Wisselink kon uithalen vanaf randje 16. Deze bal belande in de handen van de keeper.

Ruststand: 0-1.

De 2e helft ging eigenlijk op de zelfde voet verder, Tijn Berendsen werd een linie naar achteren gehaald om meer voetbal te brengen op het middenveld. Hierdoor hadden we meer de bal maar echte kansen blijven uit, dit ook omdat we voetbalde tot de middenlijn en we niet onze spitsen in stelling konden brengen. De gehele wedstrijd had je niet het gevoel dat VVG’25 ging scoren, vooral in de 2e helft miste beide trainers de echte wil om te winnen! Er werden al meer duels gewonnen maar het bleek echter niet genoeg om ook maar dichter bij de goal van AZSV te komen.

Eindstand 0-1

Opstelling: Stevens, Bronkhorst, Gunsing, Starink, Kroets, Willemsen (’35. Chevalking), Lochs, Besselink (’70 Willemsen), Agelink (’45 Brugman), Berendsen en Wisselink

Een positief deel van de wedstrijd is dat we goed kunnen terugkijken wat we niet goed gedaan hebben deze wedstrijd. Hier gaan we binnenkort mee aan de slag en hopelijk boekt dit zijn resultaat. Volgende week staat de laatste competitiewedstrijd op het programma van de 1eseizoenshelft. Hierna zal blijken in welke competitie de JO15-1 volgend half jaar actief zou zijn.

,Uw verslaggever

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024